imac racunar

807 pregleda
8 želi ovaj predmet

imac racunar

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 06.07.2015. u 21:00

Kupljen za: 15.810 RSD

Broj ponuda: 33 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

mmsound

(719)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.346 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Vrsta uređaja iMac

potpuno ispravan u aktivnu upotrebu ko sto se moze vidi i sa slike . ako ocete dobar racunar uznete mac . sve karakteristike imate na slike . uz njega idu originalni tastatura i mis apple dakle nista nije rasparano sve ide u komplet .

Uslovi prodaje prodavca

nisam hteo ovo da pisem ali moram a sve uz saveti od limundo tim .

1. saljem samo na podaci koji dobijem od limundo , bilo koja promena nisam duzan da posaljem niti cu posaljem , vratilo mi se dosta paketi proslu nedelju i savetovao sam se sa limundo i tako su rekli da radim u suprotno oni ne razmatraju to .

2. ako kupac ne bude zadovoljan sa to sto je kupio prvo mora mene da kontaktira pa tek onda da donosi zakljucci sta misli ili kako misli . ubuduce necu vise da razmatram nista ako ne bude ovako to je po pravila . a kad napisete poruku nemoze da ocekujete da cu u minut da odgovorim nego pogledajte dal sam online i kad sam bio pre nego pustite na mastu i donosite zakljucci. to radite prosto kliknete na moj nik i vidite kad sam online i kad sam bio . kad nisam online ja nemogu da odgovorim na poruke .

3. kad ima puno predmeti i ako neko ne dobije predmet iz nekog razloga neka se obrati sa poruku isto mu vreme treba kolko i da napise negativnu , poruka koja je poslata pre 5 dana i vise jednostavno je ne registrujem lako jer je puno poruka isto kao poruka na sms pa zato najbolje u poruku , svaki dan odgovaram kad sam uz kompjuter .

4. svi predmeti imaju garanciju 14 dana po pravila pisalo to negde ili ne . nevazi za neispravni ili za predmeti gde je to naznaceno da je neispravno .

5. predmete pakujem ko da ce idu u drugu galaksiju a ne kod nas pa ako dodje do ostecenja prijavite odma kuriru i napravite zapisnik ja vam to nemogu resim . do sad se nista nije ostetilo .

6. kad aktiviram opciju kupi odma moguca je mala korekcija cene u dogovor sa kupca . mala korekcija ne znaci upola cene pa neozbiljne ponude molim da ne nudite jer necu da odgovaram na nji .

sve ostalo je isto ko sto je bilo pre kad je malo predmeta idu bukvalno naredni dan kad je vise idu u nekolko dana ali svi dobiju to sto su kupili .

kome ovo ne odgovara ja ga zamoljavam da ne licitira na moje aukcije i da odma u start skratimo muke oko svi problemi koji mogu da ispadnu .

Prodavac

mmsound (719)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.346 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 37756781