Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kožna suknja Elements By Vakko USA

20 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kožna suknja Elements By Vakko USA

Trenutna ponuda: 2.499 RSD

2.499 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

4 dana, 0 sati 03.05.2024. u 20:27 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

968gagi

(1.178)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.625 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Elements By Vakko USA
  • Veličina Evropska 40
  • Boja Crna
  • Detaljno stanje Polovno – bez oštećenja
  • Dužina Midi
  • Materijal Koža

Kožne suknje su bezvremeni odevni komad koji dodajte pomalo buntovnu notu svakom stajlingu. Mogu biti elegantne, šik, u boho i grandž stilu, ženstvene i glamurozne u zavisnosti od drugih odevnih komada sa kojim je iskombinujete.

Kada je u pitanju estetski izgled ove markirane kožne suknje, najbitniji su detalji. Suknjica je izradjena od fine extra mekane kože sa fantastičnim cvetnim aplikacijama. Što se tiča boja, crna je definitivno najdominantnija boja ovog proleća, ali se mogu pronaći kožne suknje i u drugim nijansama koje mogu osvežiti celokupni izgled i dodati “edgy” notu vašem stajlingu.
Kožna suknjica se može nositi uz helanke, čipkaste hulahopke, mrežaste čarape – koje su ove godine napravile pravi modni “bum”, košulje, majice, pa čak i dukseve. Svaki model obuće se slaže uz nju, pa je možete nositi i sa patikama, gležnjačama i dubokim čizmama.

Inspirišite se za moderan prolećni stajing sa nezaobilaznom kožnom suknjom!
Suknjica je i poznate marke Elements By Vakko made in USA, što garantuje vrhunski kvalitet.
Suknjica je NOVA, samo skinuta etiketa malo napred izgužvana jer sam stavio više garderobe preko, pa na slikama nije baš najbolje ispala ali ovako u prirodi je fantastična .

Veličina USA 10 ili EU 40 a evo i mera:


širina struk poluobim 39cm ,
dužina 48 cm
širina u bokovima 48cm
obod kraja poluobim 52 cm

Cena prava sitnica u odnosu na kvalitet koji dobijete.

Poštarina kao CC paket težine do 3 kg 200 din.

NE PROPUSTITE...

VELIKA RASPRODAJA JE U TOKU ::: AKCIJA :::::: ISKORISTITE POVOLJNE CENE::::::

Za sve informacije-u inbox

Uslovi prodaje prodavca

Troskove transporta snosi kupac.Predmete saljem dobro upakovane, u slucaju loma prilikom transporta reklamirajte nastalo ostecenje posti ili kurirskoj sluzbi Ne saljem u inostranstvo.Clanovima sa vise negativnih i sa malim brojem ocena ne saljem pouzecem.


***Ako nije aktivirana solucija KUPI ODMAH, i zelite da kupite i ne cekate kraj aukcije,javite se porukom i KUPI ODMAH bice aktivirana po ceni koju dogovorimo***

***Garderoba i obuća koja je na mojim licitacijama označena kao POLOVNA je većinom nošena par puta i stvarno je odlična zato je i cena veća. Nije kao što se prodaje ovde na Limundu iznošena za otpad po bagatelnim cenama***

***Reklamacija je moguća samo za nekorišćenu robu istog dana po prijemu , naknadne reklamacije ne primam zbog pojedinih neozbiljnih članova.U slučaju reklamacije kupac snosi troškove povratne poštarine.***

Licitiranjem na aukciji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili gore navedene uslove, ukoliko niste spremni da ih prihvatite iz bilo kog razloga, molim vas da ne licitirate na mojim aukcijama.

Prodavac

968gagi (1.178)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.625 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133003001