Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Extra Bunda Leroy Furs Made in United Kingdom

29 pregleda
0 želi ovaj predmet

Extra Bunda Leroy Furs Made in United Kingdom

Završena

Datum završetka: 07.04.2024. u 20:05

Početna cena: 24.499 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

968gagi

(1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Leroy Furs
  • Veličina Evropska 42
  • Boja Braon
  • Detaljno stanje Nekorišćeno bez etikete
  • Dužina Do kolena
  • Materijal Krzno

Extra Bunda Leroy Furs Made in United Kingdom

Nošenje krzna kroz istoriju je predstavljalo pripadnost visokim staleškim slojevima. Plemstvo je samo imalo tu privilegiju, a savremeno društvo je zadržalo te stavove, tako da je krzno danas sastavni deo luksuza. Bilo kako bilo, krzno je i danas omiljeno, ne samo među ženama. Prijatno je za nošenje, mazi vas dok ga nosite, nežno je i toplo. Neizostavni modni element svakog ormara.

Zima je godišnje doba kada takođe možemo da izgledamo sexy i da nam pri tome uopšte ne smeta višak garderobe koju imamo, da bi nas zaštitila od hladnoće.Sa sigurnošću možemo da kažemo da krzno predstavlja ljubav na prvi pogled kada su dame u pitanju, i bez obzira na godine.

Elegantna bunda od nerca sasvim sigurno nedostaje vašem garderoberu, za narednu predstojeću zimsku sezonu.


Brendirana bunda Leroy Furs Made in United Kingdom od finog tamno braon nerca u odličnom stanju, krzno odlično 10/10 nošena svega par puta može se reći da je nova. Dlaka je savršena, ne linja se i tome slično uživo fantastična ne može se prosto rečima opisati kako lepo stoji. Ko kupi biće prezadovoljan izgledom i kvalitetom. Preporučujem lično preuzimanje kako bi se potencijalni kupac i sam uverio u gore navedeno.

Tri kopče sa unutrašnje strane
Dva kosa džepa, nevidljiva sa prednje strane.

Uslovi prodaje prodavca

Troskove transporta snosi kupac.Predmete saljem dobro upakovane, u slucaju loma prilikom transporta reklamirajte nastalo ostecenje posti ili kurirskoj sluzbi Ne saljem u inostranstvo.Clanovima sa vise negativnih i sa malim brojem ocena ne saljem pouzecem.


***Ako nije aktivirana solucija KUPI ODMAH, i zelite da kupite i ne cekate kraj aukcije,javite se porukom i KUPI ODMAH bice aktivirana po ceni koju dogovorimo***

***Garderoba i obuća koja je na mojim licitacijama označena kao POLOVNA je većinom nošena par puta i stvarno je odlična zato je i cena veća. Nije kao što se prodaje ovde na Limundu iznošena za otpad po bagatelnim cenama***

***Reklamacija je moguća samo za nekorišćenu robu istog dana po prijemu , naknadne reklamacije ne primam zbog pojedinih neozbiljnih članova.U slučaju reklamacije kupac snosi troškove povratne poštarine.***

Licitiranjem na aukciji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili gore navedene uslove, ukoliko niste spremni da ih prihvatite iz bilo kog razloga, molim vas da ne licitirate na mojim aukcijama.

Prodavac

968gagi (1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131796073