Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kupaći CHICCA LICRA brend PLAVI

22 pregleda
2 želi ovaj predmet

Kupaći CHICCA LICRA brend PLAVI

Završena

Datum završetka: 07.04.2024. u 21:13

Početna cena: 999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

968gagi

(1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač CHICCA LICRA
  • Veličina USA L
  • Boja Plava
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom

Da li ste pogodili talase dobićete suštinu pripremljenu tako da budete spremni za leto: šešir, krema za sunčanje, i vaš izbor LICRA® tehnologija za kupanje. Od LICRA® KSTRA LIFE ™ vlakna koje štite vaš kupaći od degradacije do 10 puta duže od nezaštićenih vlakana, do LICRA® BEAUTI tehnologije koja će vam pomoći za ugodan izgled na plaži koji će vam se svideti, jedan korak bliže na savršen dan na plaži
Od stručnjaka za tehnologiju vlakana, kupaći napravljen od LICRA® vlakana ima prednost.

Nemojte da budete opterećeni teškim tkaninama u vodi. LICRA® brend je tajna kupaćih kostima koji su kao i uvek lakši nego ikada pre. Jer dok gledamo dobre stvari - svi znamo da je bitno šta je unutra.

Bilo da ćete uživati pored bazena ili uživati u morskim talasima, CHICCA za vas ima sjajnu ponudu kupaćih kostima u kojima ćete se osećati udobno i trendi.
Ono što novu kolekciju čini posebnom jeste materijal i krojevi koji će istaći vaše telo na pravim mestima. CHICCA za kreiranje savršenog plažnog look-a.
U vodu, kroz bazen i nazad. Bilo da se radi o performansama, fitnesu ili samo aktivnoj rekreaciji, vaše vreme u bazenu zahteva pripremu - a to uključuje i pravi kupaći kostim. Najbolje gaćice imaju zadržavanje oblika, otpornost na hlor i rastezanje ..
Cena ovih kupaći je u prodaji oko 30 eura, imate sajt proizvodjača pa se i sami možete uverite ....

Materijal: 80% Poliamid ,20%/ LICRA®
Veličina 6M
Dimenzije
Širina struk u opuštenom stanju 35 cm, a rasteže se do 50 cm
Dužina sa strane 24 cm

VELIKA RASPRODAJA JE U TOKU ::: AKCIJA :::::: ISKORISTITE POVOLJNE CENE::::::

Za sve informacije-u inbox

Uslovi prodaje prodavca

Troskove transporta snosi kupac.Predmete saljem dobro upakovane, u slucaju loma prilikom transporta reklamirajte nastalo ostecenje posti ili kurirskoj sluzbi Ne saljem u inostranstvo.Clanovima sa vise negativnih i sa malim brojem ocena ne saljem pouzecem.


***Ako nije aktivirana solucija KUPI ODMAH, i zelite da kupite i ne cekate kraj aukcije,javite se porukom i KUPI ODMAH bice aktivirana po ceni koju dogovorimo***

***Garderoba i obuća koja je na mojim licitacijama označena kao POLOVNA je većinom nošena par puta i stvarno je odlična zato je i cena veća. Nije kao što se prodaje ovde na Limundu iznošena za otpad po bagatelnim cenama***

***Reklamacija je moguća samo za nekorišćenu robu istog dana po prijemu , naknadne reklamacije ne primam zbog pojedinih neozbiljnih članova.U slučaju reklamacije kupac snosi troškove povratne poštarine.***

Licitiranjem na aukciji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili gore navedene uslove, ukoliko niste spremni da ih prihvatite iz bilo kog razloga, molim vas da ne licitirate na mojim aukcijama.

Prodavac

968gagi (1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131800289