Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Replay original ženske cipelice, kao nove, br. 40-41

169 pregleda
4 želi ovaj predmet

Replay original ženske cipelice, kao nove, br. 40-41

Završena

Datum završetka: 11.04.2024. u 10:49

Početna cena: 1.200 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

morena1

(467)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

915 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Broj 40
  • Dužina gazišta 26,5 cm
  • Boja Bež
  • Proizvođač Replay
  • Materijal Koža
  • Tip Plitke
  • Vrsta gazišta Štikla

Cipelice su original Replay, model je vrlo šik i aktuelan. Kombinacija boja je jako dobra za uklapanje. Nestvarno su udobne, iznutra je urađeno sve od najmekše i najfinije kože, spolja je neko čvrsto platno a i kaiš braon boje koji ide preko je takođe od kože. Na kaišu je ime brenda, kao i unutra na pečatu, zatim izvezeno diskretno sa strane i na dnu obuće iznutra i spolja. Nošene su svega par puta, što se i vidi na slikama, slova na dnu obuće se nisu izgulila. Na peti imaju mali deo sa lastišom unutra pa se prilagođavaju peti vrlo lako. Na njima piše 41 ali su realan 40. Dužina gazišta je oko 26,7-27 cm, a štiklica je 4 cm.

Uslovi prodaje prodavca

**** ZA KUPLJENE TRI KNJIGE (ili više) DOBIJATE POPUST OD 10% ****
Većina knjiga su kao nove, ne nedostaju im listovi i nisu pocepane sem ako nije naznačeno. Većina knjiga ima podvučen tekst po negde i možda neki ispis na predlistu. Sa slika se vidi opšte stanje, ako vas zanimaju detalji pišite.

Dragi kupci,
hvala vam na vremenu i kupovini. Molim vas za razumevanje, naime nisam u mogućnosti da se uvek sastajem radi preuzimanja, praktikujem slanje postexpresom. Nekada će nalaženje biti moguće u Kumodražu a nekada na Slaviji, dogovorićemo se. Sve stvari koje prodajem su lično moje ili pripadaju nekom iz moje porodice. Za sva dodatna pitanja, kao i za dogovore u vezi sa nalaženjem, molim vas pošaljite poruku putem limunda. Nastojim da svaki predmet realno opišem i da naznačim svaku eventualnu manu ako niste sigurni ili vam treba još neka informacija molim vas pišite jer ne praktikujem reklamacije.
Hvala vam na razumevanju.

Prodavac

morena1 (467)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

915 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124612921