Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Vrlo udobne cpele / patike

714 pregleda
0 želi ovaj predmet

Vrlo udobne cpele / patike

Cena: 10.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Ushke

(77)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

102 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Broj 47
  • Dužina gazišta 30 cm
  • Boja Siva
  • Proizvođač Ostalo
  • Materijal Ostalo
  • Tip Plitke

Kupljene preko interneta, direktno od porizvodjaca iz Amerike, Gravity Defy, vrlo lagane i udobne cipele / patike sa debelim djonom i uloscima. U konstrukciji pete se nalaze ugradjene opruge pa je hodanje meko, kao po oblacima. Djon je vrlo debeo a unutrasnjost moze da podnese da se stave i tri uloska, koji mogu a ne moraju da se koriste. Ulosci se stavljaju i vade kako kome odgovara i vrse osetan pritisak na lub stopala odozdo tako da sprecavaju spustanje stopala i ravne tabane. Ja ih nosim od proleca kada sam ih kupio, moj par, ovaj par koji prodajem mi je za jedan broj veliki, predugacak mi je, ponudio sam ih mom sinu ali nisu u njegovom fazonu i zato ih sada prodajem. Potpuno su nove, on ih nije nosio, kutija je bacena pri selidbi ali su cipele odlicne. kao sto rekoh, ja ih ne skidam jos od proleca i nikad me ne bole noge pri duzem stajanju, u prevozu, ili pri hodanju. Lagane su i predvidjene su samo za suvo vreme, propustaju kisu odozgo. Nosim ih na posao.
Pogledajte na sajtu proizvodjaca o tehnologiji izrade.
Cena im je bila,ako se dobro secam, 150 dolara US, platio sam i postarinu i carinskog agenta ovde i PDV i carinu, tako da mislim da su me izasle ukupno preko 300 USD.
Broj su 14, americka velicina, wide model, to mu dodje, ima na njihovom sajtu tabela sa uporednim brojevima za US velicine i evropske standardne velicine, ja mislim 47 ili 47 ipo po nasem sistemu. Moje su broj 46 extra wide i perfektne su i nosim ih sa dva uloska koji mi lepo pritiskaju lub stopala odozdo. Malo je na pocetku bilo neobicno ali sam se brzo navikao na taj osecaj.
Topla preporuka onima koji imaju problema sa spustenim stopalom. Ili su kao ja veliki, krupnji i teski pa pritisak tela na stopala ume da bude bolan. Sa ovim cipelama, ja uopste ne osecam svoju tezinu, a imam oko 125-130 kg.
Imam negde u kuci i originalne racune, deklaracije i sve uplatnice, samo treba da ih nadjem.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

U vidjenom stanju, kao na fotografijama.

Prodavac

Ushke (77)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

102 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 84259007