Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Antiparazitni program ciscenja organizma

51 pregled
1 želi ovaj predmet

Antiparazitni program ciscenja organizma

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.03.2024. u 21:00

Kupljen za: 2.000 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

gogili9

(320)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

438 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

ANTIPARAZITNI PROGRAM CIŠCENJA ORGANIZMA

Apsurd i paradoks je da cistimo od parazita kucne ljubimce a nas same ne. .. .

Vise se informisite na netu, sve sto Vas zanima PITAJTE. Komplet sadrzi : kapsule pelina i karanfilica,tinktura crnog oraha, uputstvo i tabelu.


Doktor Hulda Clark je naučno dokazala da su paraziti uzrok mnogih zdravstvenih problema, čak i teških bolesti poput raka. Većina ljudi ima u sebi parazite koje unosi prljavim rukama, nedovoljno kuvanom hranom, sa kućnih ljubimaca, drugih ljudi. ..

U čovekovoj jetri žive mnogobrojni paraziti jer je jetra bogata hranljivim materijama neophodnim za njihovo preživljavanje. Takođe, paraziti mogu da žive u bilo kom drugom delu čovečijeg organizma: želudačno-crevnom traktu, mozgu, plućima, srcu, pod kožom. ..

Oni koriste hranu koju je probavio organizam, a pri tome luče toksine i sekrete koji izazivaju hroničnu intoksikaciju organizma. Da ne govorimo o tome da većinu virusa, bakterija i gljivica unosimo baš na parazitima.

Zaraženost parazitima, osim laboratorijskim ispitivanjima može se prepoznati i prema spoljašnjem izgledu čoveka (miteseri, bubuljice, seboreja, pege, papilomi, ćelavost, lomljivi nokti. .. ), kao i prema nepravilnom radu njegovog organizma koji se ogleda kroz:

alergije
slabost, apatiju, depresiju
bolove u trbuhu, nadutost i gasove
hronični umor i anemiju
nervozu, razdražljivost, hiperaktivnost
nesanicu, glavobolju
bolove u zglobovima i mišićima
oboljenje prostate
kamen u žuči i bubrezima
poremećaj menzesa, miome, upale jajnika
pojavu kancera

Kada je organizam čist on se sam brani od napada parazita, bakterija i virusa. Organi imaju snagu da se sami čiste odnosno bore sa svim novim nametnicima. Kada je organizam slab onda paraziti preuzimaju ulogu, telo slabi i lagano gubi bitku. Kada se bolest javi ona je znak da nešto ometa životnu silu organizma. U većini slučajeva to su paraziti. U telu mogu ostati trajno ga uništavajući i uzrokujući ozbiljne bolesti jer ulaze u tok krvi i limfe i ispuštaju otrove uništavajući tako imunološki sistem.
--------
Licno preuzimanje u Beogradu iskljucivo na mojoj adresi

Uslovi prodaje prodavca

Molim PROCITAJ USLOVE PRE KUPOVINE:
Prvo uplata na z.r.pa slanje predmeta - imam razlog zasto je to tako i nemojte traziti drugacije. Uplata je na Z.R. banke-iskljucivo.
Ne odgovaram za ostecene pakete,moje je da ih max.zastitim pakovanjem ali ne nosim ih ja vec kuriri.
Hvala unapred na razumevanju.
VAZNO:
1. Pitajte sve sto Vas zanima PRE licitiranje,na svako pitanje cu odgovoriti i maksimalno vam izaci u susret, a kada kupite pitanja su onda bezpotrebna!!
2.ako NEMATE PARE ali cekate uplatu od: mame,tate,strine ,tetke iz Kanade i babe iz New Yorka,ili kuma ili pak cekate da Vam prodje TIKET,molim Vas ali MOLIM VAS nemojte licitirati i obidjite moj nalog u velikom luku posto zelim da saradjujem iskljucivo sa ozbiljnim ljudima....
3. Postujte PRAVILA koje dobijate od Limunda,ne tolerisem nikakva kašnjenja i prekoracenja vremena po kupovini predmeta....
Hvala u napred

Prodavac

gogili9 (320)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

438 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132598189