Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ulje Nevena Macerat

19 pregleda
1 želi ovaj predmet

Ulje Nevena Macerat

Završena

Datum završetka: 20.04.2024. u 14:22

Početna cena: 800 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ipman72

(1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

ULJE-MACERAT NEVENA ZA NEGU KOŽE

Ovo je apsolutno prirodni proizvod namenjen nezi kože. Macerat je dobijen prirodnom maceracijom neprskanih latica nevena u hladno cedjenom suncokretovom ulju.
Ovako dobijeno ulje zadržava sve lekovite sastojke biljke neven. Cvetovi nevena sadrže etarsko ulje, tanine, šećere, likopen ( izuzetan antioksidans), proteine, pigmente karotenoide koji daju boju cvetovima, kalendulin, minerale kalijum, sumpor i druge, gorke supstance, smole, organske kiseline-jabučna, salicilna itd.
NAČIN UPOTREBE: Prirodno sredstvo za negu kože nakon sunčanja, za zarastanje ožiljaka, smanjivanje otoka I uklanjanje crvenila, za negu bebine kože od osipa od pelena. Serumi za lice protiv bora sa nevenovim uljem štite kožu od slobodnih radikala, izglađuju bore, ubrzavaju obnavljanje ćelija kože, ublažavaju hiperpigmentaciju,daju koži svež mladalački izgled.
Nevenovo ulje se koristi u izradi mnogih kozmetičkih proizvoda, kao osnov za losione, masti, kreme... Dodaje se i u razne prirodne meleme za zarastanje rana i protiv opekotina. Macerat nevena čini kožu nežnom i glatkom, čini bore manje uočljivim, a može ublažiti i pege i druge ožiljke (od akni npr.). Takodje se koristi i za masažu.
Pre upotrebe konsultovati stručnu medicinsku osobu
Cena za 100 ml 800 dinara

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

ipman72 (1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133383453