Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sirup Od Borovih Šišarki

14 pregleda
1 želi ovaj predmet

Sirup Od Borovih Šišarki

Završena

Datum završetka: 18.04.2024. u 08:12

Početna cena: 1.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ipman72

(1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Sirup od šišarki zelenog bora upotrebljava se protiv svih vrsta prehlada, nazeba, kašlja i drugih oboljenja disajnih organa, a koristi se i u lečenju skorbuta i u podizanju imuniteta. Bogat je karotenima i C vitaminom i naročito se preporučuje nakon pada imuniteta ili posle oporavka od dužih bolesti, kada vraća snagu i elan.
Sirup od šišarki zelenog bora je tradicionalni lek koji se godinama unazad koristi za lečenje kašlja i prehlade. Dobija se kuvanjem mladih, zelenih šišarki u vodi. Sok od šišarki zelenog bora bogat je vitaminima C, B1, B2, B6 i E, kao i mineralima kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i fosforom. Ovi nutrijenti imaju snažna antibakterijska, antivirusna i protivupalna svojstva koja mogu pomoći u ublažavanju simptoma prehlade i kašlja.

UPOTREBA SIRUPA OD ŠIŠARKI ZELENOG BORA
Najbolje da sirup od borovih šišarki uzimate dve kašičice dnevno i ne više. Najbolje je konzumirati samog, ali može se dodavati i u rashlađen čaj, nikako u vruċ jer gubi lekovitost.

Osim za lečenje prehlade i kašlja, sok od šišarki zelenog bora može se koristiti i za sedeće:

Jačanje imuniteta
Smanjenje upale
Poboljšanje probave
Snižavanje krvnog pritiska
Smanjenje stresa
Upozorenja

Sok od šišarki zelenog bora je siguran za većinu ljudi, ali je važno razgovarati sa svojim lekarom prie uzimanja, posebno ako ste trudnica ili dojite.



Cena za flašicu od 200 ml

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Javiti se u najkracem roku po isteku licitacije na podatcima dobijenim od Limunda.Prvi se javlja kupac.Prvi kontakt iskljucivo i samo Limundo porukama!Licno preuzimanje u Krusevcu.Pouzecem saljem robu u vrednosti preko 200 dinara post expres eventualno aks ako su posiljke teske.Postom SAMO PREPORUCENO, nikako obicnim pismom jer nema traga o slanju. Doplata za preporuceno pismo 160 dinara a ako je preporuceni paket zavisno od tezine paketa. Molim da clanovi pazljivo procitaju uslove prodaje i ne traze ispunjavanje zelja za uslove slanja,kao i da pazljivo procitaju opis predmeta.Kupovinom vise semena placate jednu postarinu.Molim ako primetite neku nelogicnost ili da vam nesto nije jasno ili da fali neki podatak zbog slucajnog propusta (npr broj semenki i sl.) da me kontaktirate i bice vam odgovoreno.Racun,Aik banka 105-0000407005497-41
Kome ne odgovaraju uslovi molim da ne kupuje kod mene.

Prodavac

ipman72 (1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133315577