Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Judith williams BB + Balea Aqua + Eucerin

43 pregleda
6 želi ovaj predmet

Judith williams BB + Balea Aqua + Eucerin

Cena: 1.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ivica06

ivica06

(139)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

342 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 70ml
  • Posebna svojstva Antiage, Hidrantna, Hipoalergijska, Sa produženim delovanjem, Sa zaštitnim faktorom
  • Proizvođač Eucerin
  • Namenjena je za Žene
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

1. Judith williams magic teint je jedna od najboljih toniranih krema Judith williams koja ima kolekciju svoje kozmetike. Kod nas se nazalost jos uvek ne mogu naci ove kreme, mozete je naci samo u inostranstvu ili kupiti preko eBay-a, gde mozete i videti njenu jacu cenu. Boja je prilagodjena srednjem tenu, ni previse svetlom, ni previse tamnom. Tubica je hermeticki zatvorena, tako da vam ne mogu pokazati boju kreme, imam je privatno i mogu Vam reci da je savrsena zamena za puder savrseno se stapa sa bojom tena, a opet nije teska na licu kao puder. 30ml. NOVO.

2.Balea Aqua roll-on za oči sadrži vredan ekstrakt algi i pruža dugotrajnu hidrataciju predelu oko očiju. Kuglica za masažu prijatno hladi i stimuliše mikrocirkulaciju oko očiju. Lagana tekstura se brzo upija i nema masnoću. Kompozicija za tretman sa ekstraktom algi hidrira, osvežava i smanjuje duboke bore. Provitamin B5 pomaže u smirivanju kože. Vitamin E za podršku zaštiti kože od uticaja okoline izazvane UV zračenjem. Pomaže u smanjenju otoka očiju, umiruje i štiti kožu od uticaja okoline. Za sveže oči i odmoran izgled. Možete osvežiti i hidrirati područje oko očiju čak i tokom dana. 15ml NOVO

3.Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan koji štiti i umiruje osetljivu mešovitu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere1 širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Matira kožu. Pakovanje 25/50ml
(Svi proizvodi su novi nekorišćeni u originalnim ambalažama, jedino je Eucerin Fluid korišćen, ostalo je pola bočice 25/50ml)

Pogledajte i moje ostale predmete po veoma pristupačnim cenama.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

ivica06
ivica06 (139)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

342 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132583997