Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mrežni kabl UTP CAT6 23AWG 30M,bele boje

85 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mrežni kabl UTP CAT6 23AWG 30M,bele boje

Prodat!

Datum kupovine: 17.02.2024. u 22:04

Prodat po ceni: 2.500 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Dužina: 30 metara | Otporan na vremenske uslove | Shielded | Gigabit Anti-jamming | Cat 6 FTP | 23AVG | Boja: Crna | Dužina kablova i direktno sahranjivanje će uticati na brzinu mreže, tako da dugački mrežni kabl treba da izaberete mrežni kabl sa velikom brzinom mreže i dobrim materijalom. Ovo je najbolji izbor za dugačke kablove.
FTP kablovi obezbeđuju VELIKE BRZINE PRENOS PODATAKA - Spoljašnja strana FTP-a je omotana slojem metalnog materijala kako bi se smanjilo slabljenje signala, smanjilo zračenje, sprečilo prisluškivanje informacija, tako da FTP kablovi imaju veću brzinu prenosa podataka od UTP-a i lažnog UTP-a ; Bez zahteva za uzemljenjem, lako je instalirati naše kablove za kućnu ili kancelarijsku upotrebu.
VISOKOKVALITETNI MATERIJALI - Eternet kabl je napravljen od visokokvalitetnog CCA, 4 para 23VAG Professinal CCA oklopljene upredene parice (STP); Dužina kablova i direktno sahranjivanje će uticati na brzinu mreže, tako da dugački mrežni kabl treba da izaberete mrežni kabl sa velikom brzinom mreže i dobrim materijalom. Ovo je najbolji izbor za dugačke kablove
ŠIROKE PRIMENE - Pogodno za žičane kućne i kancelarijske mreže za internet konekciju preko modema, rutera, prekidača, Vi-Fi uređaja, pojačavača signala ili prekidača. Naš kabl nudi stabilne veze na svim vašim uređajima kao što su računar, sigurnosna kamera, računar, računar, konzola za video igre ili bilo koja veza unutar lan mreže.
SAMO DODAJTE KONEKTORE - Za kablove bez glave, možete fleksibilno da isečete dužinu koju želite, što je fleksibilnije i praktičnije od kablova sa konektorima. Potrebno je samo da dodate RJ45 konektore na oba kraja. Ovaj kabl generalno može da poveže računare, laptopove i servere. Na ruter ili žičanu lokalnu mrežu (LAN). Sve dok postoji RJ45 port, svaki elektronski uređaj može da koristi ovaj kabl. Ovo uključuje Ksbok, PS4, HDTV, prekidače, štampače.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126747581