Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Lot za grabljivice

145 pregleda
6 želi ovaj predmet

Lot za grabljivice

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 11.02.2024. u 15:08

Kupljen za: 1.000 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

djuro79

(121)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

551 pozitivna ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Lot za grabljivice,Stotinjak silikinaca,raznih velicina,neki koristeni neki ne ali u sustini svi ispravni.Pedesetak vecih i pedesetak ul.
Dzig glave raznih velicina i tezina.Dosta trokraka raznih velicina ,dvadesetak odlicnih udica za smudja,dubinski sistem za suku za vise mamaca ,pedesetak malih dvokuka(ne koristene).Kopce i jos neke sitnice.Sve sa slika.Napominjem,vecinom polovno ali u sasvim ok sstanju.

Uslovi prodaje prodavca

Od kupca koi pobedi na aukciji ocekujem da mi se javi da potvrdi kupovinu i adresu. Za ostecenja prilikom transporta ne odgovaram ali pakujem extra kvalitetno.postarinu placa kupac.Sva kupljena roba moze da se preuzme i licno na teritoriji Sombora,Apatina i Novog Sada...Sa razlikom sto u Novi Sad saljem robu po ljudima iz firme i ostavljam na odredjenommestu,,,Od nikog netrazim da je pruzme odmah ali ocekujem i razumevanje po pitanju slanja,,,Nekad nemoze odmah,,,Moze da prodje i nekoliko dana pre nego dodjem u mogucnost za slanje..

Prodavac

djuro79 (121)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

551 pozitivna ocena

Apatin, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130999953