Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

VOJVODINA - SUDUVA 19.07.2012. !!!

23 pregleda
2 želi ovaj predmet

VOJVODINA - SUDUVA 19.07.2012. !!!

Završena

Datum završetka: 21.04.2024. u 21:04

Početna cena: 99 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

jovan1989

(741)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.079 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Posebni događaj Ne

2. KOLO KVALIFIKACIJA UEFA LIGA EVROPE

FK VOJVODINA - FK SUDUVA

19.07.2012.

STADION KARAĐORĐE NOVI SAD

Voša izbegla bruku, 1:1 sa Suduvom
Fudbaleri novosadske Vojvodine odigrali su nerešeno, 1:1 sa litvanskom Suduvom na svom terenu, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vojvodina je dominirala, kontrolisala loptu, stvorila i nekoliko dobrih šansi, ali su Litvanci dočekali svoju šansu iz prekida i posle kornera u 56. minutu poveli 1:0.

Novosađani su umalu doživeli novu blamažu, slično onoj sa Vaducom prošle sezone, ali ih je ipak u nadoknadi vremena spasao Abubakar Oumaru, golom iz indirektnog udarca. Revanš je za 7 dana.

Ranije u četvrtak Crvena zvezda je slavila na gostovanju u Belorusiji.

Vojvodina je počela ofanzivno premijeru sezone, i već u prvih pet minuta zaprezila Litvancima, ali je Moreira igrao rukom, a potom Oumaru bio u ofsajdu, posle veoma dobrih akcija.

I u nastavku meča Vojvodina je kontrolisala loptu, svi napadi su kretali od Moreire, ali defanzivno opredeljeni Litvanci su se dobro branili i zaustavljali napade Novosađana ispred kaznenog prostora.

Tek u 29. minutu Vojvodina je prvi put ozbiljno zapretila, loptu je na levoj strani kaznenog prostora dobio Bilbija, on je lako izbacio čuvara, ali je njegov šut na prvoj stativi zaustavio Davidovs i izbacio u korner.

Ovaj period meča doneo je konačno prava uzbuđenja, samo nekoliko minuta posle šanse Bilbije, zapretio je i Oumaru, ali je njegov šut glavom pod prečku takođe zaustavio golman Suduve.

Igrači su u svlačionicu ispraćeni sa ponekim zviždukom sa tribina. Da li navijači predosećaju novi Vaduc?

Već u drugom minutu nastavka Vojvodina je imala šansu. Lopta u je na desnoj stativi dobio Stevanović koji je gađao glavom, ali pored gola.

Strahovi navijača Vojvodina obistinili su se samo desetak minuta kasnije. Posle novog perioda monotone igre, Litvanci su dobili korner sa leve strane, posle koga je Beniušis ostao sam na pet metara i lako glavom savladao Supića.

Odmah je reagovao trener Novosađana Zlatko Zagorčić koji je pola sata pre kraja meča pojačao napad, te umesto Ađurua uveo Milana Bojovića. Isti igrač imao je dobru šansu desetak minuta kasnije, ali je otvorena igra Vošu umalo koštala novog gola u mreži.

Strelac jedinog gola Beniušis izašao je sam na Supića, ali je golman Novosađana odradio svoj posao i spasao "lale" veće bruke. Dvadeset minuta pre kraja Vojvodina je imala sjajnu šansu za izjednačenje, dugu loptu u petercu je umirio Školetić, a Abubakar iz prve šutirao, ali preko gola.

Krenula je Vojvodina na sve ili ništa u finišu, i imala fenomenalnu šansu u poslednjim trenucima. Posle gužve u kaznenom prostoru, kada domaći igrači nisu usleli da loptu uguraju u mrežu sa pola metra, dobili su indirektan udarac sa pet metara. Odigrana je akcija za Oumarua koji je loptu zakucao za veliki 1:1.

Liga Evrope, 2. kolo kvalifikacija:
Stadion "Karađorđe", 6.100 gledalaca
Vojvodina – Suduva 1:1 (0:0)
Oumaru 90 – Beniušis 56

Vojvodina: Supić - Pavlović, Đurić, Trajković, Vulićević (Smiljanić 87') - Mitošević, Ađuru (Bojović 61') - Moreira, Stevanović, Bilbija (Škuletić 71') - Oumaru

Suduva: Davidovs, Radžius, Loginov, Šoblinskas, Leimonas, Čvedukas, Slavickas, Ledesma, Lukšis, Beniušis, Eliošius

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

jovan1989 (741)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.079 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133357877