Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ČUKARIČKI - GENK 05.10.2023. AKREDITACIJA - LESKOVAC !

49 pregleda
3 želi ovaj predmet

ČUKARIČKI - GENK 05.10.2023. AKREDITACIJA - LESKOVAC !

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 21.04.2024. u 21:09

Kupljen za: 99 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

jovan1989

(741)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.076 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Posebni događaj Ne

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

2023/2024

FK ČUKARIČKI - KRC GENK

05.10.2023.

UEFA Europa Conference League - Matchday 2

2.kolo UEFA Liga Konferencije 2023/24

Gradski stadion Dubočica Leskovac


Čuka brzopotezno pala na evro premijeri u Leskovcu: Brđanima protiv Genka pretila katastrofa, pa se probudili i pokazali da nisu zalutali u Ligu konferencije

Fudbaleri Čukaričkog upisali su i drugi poraz u Ligi konferencije ove sezone. Evropska premijera u Leskovcu nije završena slavno, pošto su Brđani položili oružje pred Genkom, koji je rutinski slavio na stadionu Dubočica rezultatom 2:0 (2:0).
Pošto je TSC tik pred početak utakmice u Leskovcu remizirao sa Olimpijakosom (2:2) i osvojio istorijski bod, porasla je nada da bi i drugi srpski predstavnik mogao da se pokaže u pravom svetlu u Evropi. Ipak, ekipa sa Banovog Brda pred oko 3.000 gledalaca nije ponovila ono što je učinio sastav iz Bačke Topole.

Genk se ispostavio kao preveliki zalogaj za tim Igora Matića. Razlika u klasi je bila evidentna od starta, a već do 20. minuta su rešene sve dileme oko pobednika u režiji sjajnog dvojca Brajan Hejnen - Džozef Pejntsil.

Kapiten Hejnen je u 10. doneo prednost gostima, posle asistencije Pejntsila, da bi se deset minuta kasnije sjajni napadač iz Gane našao u ulozi strelca. Realizovao je jedanaesterac, koji je načinjen nad Hejnenom.

Genk pred nastavak takmičenja ima četiri boda, dok je Čuka bez poena. Novu šansu da se upiše imaće 26. oktobra na teškom gostovanju Fjorentini.

Zbog prevelikog respekta, neiskustva ili puke razlike u klasi, tek Čukarički je praktično bacio prvo poluvreme, pre nego što je zaigrao dobro, stvorio nekoliko dobrih šansi i pokazao da, ipak, nije zalutao u Ligu konferencije.

U prvih 45 minuta je bilo izuzetno loše, bez ritma, ideje... Posed 70-30 u korist rivala možda i najbolje opisuje šta smo gledali. Brđani gotovo da nisu prešli polovinu u uvodnih pola sata meča.

Genk je nizao šanse, pre svega preko leve strane i neumornog Kajembea koji je pravio pakao Brđanima. Svako njegovo ubacivanje bila je najava opasnosti po gol Belića.

Upravo je na taj način i došlo do prvog gola Belgijanaca. Pejntsil je dobio loptu duboko u šesnaesterac i zavrnuo na pet metara, gde je Hejnen postavio nogu i pogodio mrežu.

Nedugo zatim je pao i drugi pogodak. Subotić je neoprezno nagazio Hejnena u šesnaestercu, sudija Ladebek pregledao VAR snimak i pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Pejntsil.

Jedini kakav-takav pokušaj Čukaričkog u prvom poluvremenu viđen je u 23. minutu kada je Stanković šutirao sa ivice šesnaesterca, a golman Van Krombruge dobro reagovao.

U finišu prvog dela Arokodare je imao dve prilike da donese i 3:0 gostima, ali ih nije iskoristio. I to je bilo sve od Genka. Odrađen posao za poluvreme i rutinski dan u kancelariji.

Čukarički je to iskoristio i zaigrao znatno konkretnije. I prava je šteta što nije krunisan bar jednim pogotkom. Najveći „krivac“ za to je golman Van Krombruge.

Adžić je u 53. minutu imao odličnu priliku, potom je probao i Stevanović, da bi Čuka najblža golu bila u 72. minutu.

Cvetković je zahvatio volej na nekih 11 metara i lopta je išla pod prečku, ali je Van Krombruge neverovatno intervenisao i sačuvao mrežu.

Do kraja je nastavila Čuka da pritiska, međutim, uz njeno ime je ostala nula.

Čukarički: Belić - Stevanović, Vranješ, Subotić, Tošić - Stanković, Docić, Sisoko, Ivanović - Adžić, Adetunji.

Genk: Van Kromburg - Munjos, Mekenzi, Kuesta, Kajembe - El Kanus, Hejnen, Hrošovski, Bonsu Bah - Paintsil, Arokodare.

Liga konferencija, drugo kolo - F grupa
Četvrtak

21.00 Čukarički - Genk
21.00 Fjorentina - Ferencvaroš


Koninklijke Racing Club Genk, commonly known as KRC Genk, Racing Genk or simply Genk, is a Belgian professional football club based in the city of Genk in Belgian Limburg. Racing Genk plays in the Belgian Pro League and have won four championship titles; in 1998–99, in 2001–02, in 2010–11 and in 2018–19. Wikipedia
Locations: Genk, Belgium, Limburg, Belgium
Leagues: Belgian Pro League, Belgian Cup
Arena/Stadium: Cegeka Arena
Headquarters: Genk, Belgium
Manager: Wouter Vrancken
Capacity: 23,718; 21,500 (UEFA matches)

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

jovan1989 (741)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.076 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133358685