Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Olympus m:robe MR-100 5GB Full pak. (za kolekcionare)

37 pregleda
0 želi ovaj predmet

Olympus m:robe MR-100 5GB Full pak. (za kolekcionare)

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

The_Stig

(58)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

62 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Samo za kolekcionare:

Olympus m: robe MR-100 5BG – Apsolutni rariret koji se i u svetu danas retko moze naci u ponudi, stoga mu je trzisna vrednost visoka.

Ovaj oglas ce biti interesantan kolekcionarima koji traze upravo ovaj uredjaj i znaju o cemu se radi. M: Robe drzi visoku kolekcionarsku vrednost sto mozete lako proveriti google pretragom, kao i procitati u vezi njega sve sto vas zanima na mnogobrojnim stranicama i forumima.

Kada se pojavio 2004. godine bio je znacajno skuplji od iPoda. Mogu reci i kvalitetnije uradjen jer posedujem i iPod iz istog perioda. (verovatno cu oglasiti i njega za prodaju) Glavna razlika u odnosu na iPod bila je velika mogucnost modovanja firmware-a.

Ja sam se sa tim dosta igrao, tako da je na njemu trenutno modovani operativni sistem “ Rockbox” , koji skroz drugacije izgleda nego fabricki, i nudi drugacije funkcije. To je bilo jako davno, tako da sam, iskreno, postupak modovanja potpuno zaboravio, ali cuvam sve fajlove. Moze se vratiti na fabricki OS po zelji, potrebno je samo pratiti uputstva na specijalizovanim forumima, kao sto sam ja tada radio. Sve fajlove i verzije cuvam i dajem buducem vlasniku ukoliko bude zeleo da se time igra.

Dolazi u Full pakovanju. Vidjivi tragovi koriscenju na uredjaju i komponentama. Na fabrickim slusalicama/bubicama jedan kanal prekida.



Baterija drzi otprilike oko 7 sati neprekidnog rada tj. slusanja muzike. Testirao sam bateriju tako sto sam je napunio, stavio na "shuffle" i pustio Play, uredjaj je neprekidno radio i menjao pesme sve dok se nije ugasio nakon otprilike 7 sati rada.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

-Ne saljem u inostranstvo.
-Ono sto nije na slici ili nije navedeno u tekstu ne ulazi u cenu.
-Za članove sa negativnim / ili manje od 10 pozitivnih ocena, šaljem isključivo nakon uplate na račun.
-Robu saljem u vidjenom i opisanom stanju, trudim se da upakujem sto je moguce bolje i ne odgovaram za eventualne nepravilnosti u transportu.
-Molim neozbiljne clanove da ne licitiraju.
-Poštarinu plaća kupac.

Pravila Limunda su jasna:
Rok da kupac i prodavac
• Uspostave kontakt: 2 dana od prodaje
• Dovrše kupoprodaju: 8 dana od prodaje
(2 dana za kontakt, 3 dana za plaćanje i 3 dana za slanje)

Zbog neodgovornih clanova koji su odugovlacili ili odustajali od kupovine, moram da naglasim da cu postupati striktno po pravilima Kupinda.

Hvala

Prodavac

The_Stig (58)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

62 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132267141