Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

HERMLE ŠVABANKER WESTMINSTER GERMANY

127 pregleda
1 želi ovaj predmet

HERMLE ŠVABANKER WESTMINSTER GERMANY

Cena: 18.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

mane2016

(183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Dosta dobro
  • Mehanizam Mehanički

OVAJ SAT SPADA U VRH KVALITETNIH NEMAČKIH SATOVA PO LEPOTI, KVALITETU, SADRŽAJU I MELODIJI KOJU EMITUJE.OVU MELODIJU NA ORGULJAMA SLUŠAJU KORISNICI VESTMINSTERSKE BISKUPIJE U LONDONU.NASLEDNIK JE ČUVENE ZENTRE KOJA JE IMALA SLIČNU MAŠINU ALI GLOMAZNIJU I SLOŽENIJU ZA KORIŠĆENJE.NAKON PRODUKCIJE OVOG MODELA I JUNGHANS JE BIO PRINUDJEN DA INOVIRA SVOJ MODEL SA WESTMINSTER MELODIJOM.ODLIKUJE SE ČISTIM LINIJAMA,MANJIM GABARITOM ALI JE SVE USKLADJENO DO SAVRŠENSTVA I SPAKOVANO U PRIHVATLJIVU KUTIJU ZA RAZLIKU OD STARE ZENTRE. ISPRAVAN JE U RADNOM STANJU ,IMA TRI FEDERA OD KOJIH JEDAN ZA SATNI MRHANIZAM ,DRUGI ZA WESTMINSTER MELODIJU, A TREČI ZA GONGOVE ZA OBELEŽAVANJE SATI.GONGOVI SE OGLAŠAVAJU NA 15 MINUTA 4 UDARCA ,NA 30 -8, NA 45 -12 I NA 60 MINUTA 16 I EMITUJU MUZIČKU SKALU DO,RE,MI,FA,SOL,LA,SI,DO I UNAZAD DO, SI, LA, SOL, FA, MI, RE, DO, A NAKON TOGA 4 GONGA OTKUCAJU ONOLIKO - PUTA KOLIKO JE SATI.UKUPNO IMA 5 BATA I PET ŽICA ODNOSNO GONGA.KUTIJA JE U BOJI STARE TREŠNJE SA DVE APLIKACIJE U DUBOREZU NA PREDNJOJ STRANI .SA ZADNJE STRANE NA VRHU VRATANCA IMA LIVENI MESINGANI KOTUR KOJIM SE MOGU ISKLJUČITI GONGOVI OZNAČENO SA Z-ZATVORENO I O- OTVORENO.NAKON NAVIJANJA RADI OKO NEDELJU DANA.IMA SVOJ ORIGINALNI KLJUČ I MESTO ZA ODLAGANJE NA ZADNJIM VRATANCIMA.DIMENZIJE DUŽINA 60 CM,ŠIRINA 15 I VISINA 23.PRAVI VREDAN PRIMERAK ZA KOLEKCIONARA ILI PONOSNOG DOMAĆINA.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Kupac licno bira način isporuke i snosi troškove. Lično preuzimanje po prethodnom dogovoru. . .MOLIM VAS DA NE LICITIRATE IZ INOSTRANSTVA ROBU NE SALJEM U INOSTRANSTVO.

Prodavac

mane2016 (183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128536409