Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

sat iz 18tog veka spiral Breguet rrrrrr SNIZEN

1.323 pregleda
15 želi ovaj predmet

sat iz 18tog veka spiral Breguet rrrrrr SNIZEN

Cena: 12.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ana.boz

ana.boz

(686)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.319 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Loše
  • Mehanizam Mehanički
  • Proizvođač Geneva

Snizen sa 20.000
Skupoceni sat Spiral Breguet
Od srebra iz 18tog veka, neispravan i nekompletan, da je ispravan konkretno ovaj bi vredeo vise od 10.000e
sto mozete i proveriti putem njihove mreze
Jedna od najstarijih manufaktura
Raritet!

Nesto vise o ovom svajcarcu

Историја Брегеа Историја бренда Брегует протеже се кроз четири века и толико је богата проналасцима и иновацијама да представља суштински део целокупне историје часовничарства. С обзиром на количину релевантних догађаја који обележавају Брегеову историју, у два чланка ћемо пратити пут од настанка до данас. Бренд је добио име по свом оснивачу, Абрахаму-Лоуис Брегуету, који је рођен у Неуцхателу, Швајцарска, 10. јануара 1747.

Његови преци су били Французи и, пошто су били протестанти, преселили су се у Швајцарску 1685. У ствари, након овог опозива Нантског едикта (којим је 1598. окончан верски рат који је захватио Француску током друге половине 16. век), у Француској се поново догодио интензиван прогон протестаната. Упркос забрани да напусте земљу, око 400.000 протестаната - укључујући Бреге - бежи из Француске ризикујући своје животе. Када је имао само једанаест година, његов отац Јонас-Лоуис је умро. Убрзо након тога, његова мајка Сузанне-Маргуерите Боллеин се преудала за рођака свог мужа, Џозефа Татета, који је потицао из породице часовничара. Године 1762. Таттет је одвео Брегеа у Париз - где су се у међувремену ствари мало смириле - где је био шегрт код мајстора часовничара из Версаја чије име остаје непознато.

њиховог времена попут Фердинанда Бертуа (1727-1807) и Жан-Антоана Лепина (1720-1814). Истовремено, пошто је схватио да је математика неопходна за успех у његовом раду, наставио је да се усавршава тако што је похађао вечерње часове о овој теми на Колеџ Мазарен, код Аббе Марие. Импресионирана његовим талентом и интелигенцијом, Мари је имала важну улогу да представи Брегеа француском двору и аристократији која је гравитирала око њега, да би касније постала Брегеова клијентела. Иако се суочио са тешким временима због губитка мајке, очуха и менторице Мари у врло кратком временском року, Бреге је успео да се побрине за своју млађу сестру и коначно, 1775. године, оснује сопствени бизнис на броју 39. , Куаи де л`Хорлоге, у Иле де ла Ците, на обали реке Сене у близини Нотр Дама. Имао је 28 година.

Uslovi prodaje prodavca

Pouzecem Saljem samo clanovima sa preko 200 pozitivnih i ni jedne negativne ocene *inace ide prvo uplata na racun*
Van Srbije ne saljem

i naravno, ukoliko vam nesto nije jasno *slobodno pitajte*

Vezano za transport(lično preuzimanje nije moguće, zato sto radim i ovo mi nije posao) Da čekate mene i ja vas.... to ne dolazi u obzir, svakako su postarine jeftine i efikasane.... Robu pazljivo proverim, slikam dodatno pre slanja i snimim.... Do sada je sve bilo savrseno, sto moja reputacija jasno govori, ukoliko ostecenje nije nasa krivica, trazite nadoknadu stete od strane kurirske sluzbe
Reklamacije ne prihvatam, zato bolje na vreme pitajte jer imate opciju...
* Ukoliko kupujete preko opcije KUPI za fiksni iznos a postojeća cena vam ne odgovara imate opciju da stavite vas željeni iznos ..... Ukoliko mi ponuđeni iznos odgovara onda ste kupili željeni predmet, Ukoliko mi Neodgovara.... onda povećajte sumu i kupicete sigurno.
Srecno

Prodavac

ana.boz
ana.boz (686)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.319 pozitivnih ocena

Aleksinac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122277225