Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Robotech - Invid Shock Trooper Robotek Makros

31 pregled
0 želi ovaj predmet

Robotech - Invid Shock Trooper Robotek Makros

Završena

Datum završetka: 15.04.2024. u 19:35

Početna cena: 10.000 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

MagicniV

MagicniV

(1.470)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.394 pozitivnih ocena

Trstenik, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Materijal Plastika
  • Detaljno stanje Dosta dobro

SAMO ZA PRAVE FANOVE ROBOTEKA ! ! !

Jedno od borbenih vozila/letelica koje su koristili Zentradi ( ratoborna vanzemaljska rasa - da podsetim ko se ne seca : D ) u napadima na zemaljske snage. Izuzetna korisna masina i veoma smrtonosna za vecinu zemaljskih borbenih aparata. Obicno je ovakav tip letelica bio prepustan najboljim pilotima Zentradi snaga. Robota je krasila pokretljivost i brzina koja je tesko mogla da se isprati, a od oruzja - osim 2 snazna laserska topa, tu su hvataljke nalik klestima koja su cak probijala oklop i zidove samog SDF utvrdjenja !
Originalna igracka iz 80tih sa oznakom HARMONY GOLD ! Znaci nije u pitanju nikakvo re-issue izdanje, nikakav 3-d print niti model na sklapanje ( lepkovi, letvice, plastika i bojenje bojama rucno ).
MOZE ZAMENA ZA Masterse kopije i/ili njihove delove. Ili neke druge interesantne akcione figure iz 70tih i 80ih i slicno. . .

Jedinstveno i prvi put na kpu, ekipa oko MagicnogV se jos jednom potrudila da fenomenalnom ponudom nadmasi sva iscekivanja i pasioniranim kolekcinarima akcionih figura ponudi nesto fantasticno : )

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

MagicniV
MagicniV (1.470)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.394 pozitivnih ocena

Trstenik, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132800325