Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

MAGICNI SVET LEKOVITOG BILJA - SNEZANA OGNJENOVIC

231 pregled
4 želi ovaj predmet

MAGICNI SVET LEKOVITOG BILJA - SNEZANA OGNJENOVIC

Završena

Datum završetka: 22.04.2024. u 11:48

Početna cena: 400 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Munze008

(5.366)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10.985 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Lekovito bilje je sa nama i bilje služi kao osnova za mnoge lekove, a nauka je omogućila da supstance koje ono nudi , postanu mnogo jače i delotvornije na zdravlje. Lekovito bilje nije alternativa . .. Lekovite trave su lek i zdravlje!

Za svaku bolest, čak i za onu najtežu sto izgleda neizlečiva, u prirodi, u lekovitom bilju možete naći lek , samo ga je potrebno pronaći. Važno je znati sta se čime leči, odnosno koja je lekovita biljka najpogodnija za koju vrstu bolesti. Za lečenje bolesti velike mogućnosti daju nam mešavine lekovitog bilja. Lekovito bilje je dar prirode koji trebamo uz malo truda potražiti, potrudićemo se da što detaljnije u svim postovima opišemo lekovito bilje, načine pripremanja čajeva, tinktura i slično kako bi vam dali što iscrpnije informacije.

Ova knjiga je priručnik za svaku porodicu i sadrži preko 300 proverenih recepata i preporuka proisteklih iz vekovne tradicije naših naroda. Prehlade, začepljenja, gastritis, kolitis, glavobolja i tako dalje, mogu se uspešno odstraniti ili umanjiti podložnost oboljevanju, prirodnim merama, kroz promenu ishrane i načina života.

Uz opise i tačne recepte kako neki melem napraviti dati su i opisi lekovitih biljaka-kako tu lekovitu biljku sa drugom biljkom kombinovati i upariti jer kao sto je poznato ukoliko neku biljku pomešate sa drugom(a obe su delotvorne i lekovite)kombinacija te dve biljke može do proizvede kontra efekat. Posebna vrednost knjige se ogleda u tome sto su recepti napisani tačno (u meru) i kao sto je poznato i što se pokazalo nebrojeno puta da lek iz prirode može da izleči neku bolest a pri tome nema štetnosti po organizam. Medikament(lekovi)leče bolest ali isto tako od njegove jačine i hemijskog sastava ima štetne posledice po želudac i druge organe.

Prelepa glanc nova knjiga

Pogledajte i ostale moje aukcije verovatno cete naci nesto zanimljivo...
http://www.limundo.com/Clan/Munze008/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/Munze008/SpisakPredmeta

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Licno
Postekspres
Preporucena posiljka posle uplate na racun
Obicnom posiljkom ne saljem

Postekspres ne saljem clanovima koji nemaju 10 pozitivnih ocena i clanovima koji imaju negativne ocene.

Clanovima kojima ne odgovaraju navedeni uslovi
molim da ne licitiraju.

Prodavac

Munze008 (5.366)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10.985 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116661097