Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Velika borba - Elen G. Vajt

76 pregleda
0 želi ovaj predmet

Velika borba - Elen G. Vajt

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

6 dana, 5 sati 03.05.2024. u 19:13 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

isidor1973

(516)

99,64% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.700 pozitivnih ocena

Sremski Karlovci, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2012
Oblast: Katolicizam
Jezik: Srpski
Autor: Strani
Velika borba između dobra i zla, Elen G. Vajt
skraćeno izdanje
Knjiga je u dobrom stanju

`Svet u kome živimo postoji i deluje u vremenu koje je opterećeno i rastrzano krizama različitih karaktera i intenziteta. Knjiga »Velika borba« pristupa ovom pitanju vrlo ozbiljno i vrlo argumentovano, tražeći u istorijskim izvorima korene te globalne krize. Zato je ova knjiga tokom svoje duge istorije stekla nepovrediv autoritet duhovnog dela, koje svoju vrednost i trajnost čvrsto ukorenjuje u Bibliji.`

`Jedino Biblija govori o ovakvom svetu koji prividno napreduje, ali nezadrživo moralno propada. Biblija opisuje veliku borbu između dobra i zla koja se neprekidno odvija i u kojoj svi učestvujemo.

Bez obzira da li proizvodimo oružje i izazivamo sukobe ili hranimo gladne i borimo se za mir, ali nas ni jedno ni druge ne zanima, svi učestvujemo u toj borbi. Mnogi smatraju da je neodrživo verovati u postojanje Boga i đavola, i borbe između njih koja traje.

Međutim, čini se da nije tako jednostavno odbaciti činjenice o kojima Biblija govori i koje uspešno objašnjavaju realnost svih problema koji tište čoveka u 21. veku, problema nasleđenih iz njegove prošlosti, problema koji se sele u njegovu budužnost. Iako je Biblija najprevođenija i najštampanija knjiga na svetu, iako se ogroman broj ljudi izjašnjava kao hrišćani, malo je onih kji je čitaju, razumeju i prihvataju njene poruke.

Ova knjiga koja je pred vama skreće pažnju na biblijske činjenice koje govore o velikoj borbi i svemu što je potrebno da znamo da bismo se opredelili za pobedničku stranu. Kada je pročitate, vaš pogled na svet nikada više neće biti isti.`

Izdavač: Preporod, Beograd
Godina: 2012
Broj strana: 190
Meki povez

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

isidor1973 (516)

99,64% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.700 pozitivnih ocena

Sremski Karlovci, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127647477