Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NOVO Ватикански мачеви: рефлексије сведока зла

19 pregleda
1 želi ovaj predmet

NOVO Ватикански мачеви: рефлексије сведока зла

Cena: 999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

brundalo

brundalo

(879)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.401 pozitivna ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno

Ватикански мачеви: рефлексије сведока зла

besplazna isporuka u Beogradu ili slanje poštom

МАЧЕВИ ВАТИКАНА уткају ауторово лично знање као преживелог Холокауста у добро истражено ремек дело о историји и зашто људи и данас верују у лажи које воде до толиког уништења.

Ово је важна књига коју треба прочитати са чињеницама које отварају очи ако желите да сазнате више о томе зашто људи могу постати жртве вековних лажи које мотивишу толико много да се понашају против невиних људи – не схватајући да падају на неистине засноване на њиховој незнање.

Северин Ашкенази представља своје откриће са критичким погледом на мрачну страну религије. Човекова равнодушност према човеку, битке и диктатори, искривљена истина и чиста неистина разоткривени су у овом фасцинантном штиву. Аутор гура нашу машту да погледамо живописну историју у којој се политика и моћ играју против најбољег интереса мира и хармоније кроз векове. Северин Ашкенази је открила праву природу политичке моћи. Са посебном пажњом према употреби и сили која је постала обележје Римокатоличке цркве, он показује како се лако могу починити зверства над невиним људима.

Једном када прочитате ову књигу, не можете се вратити непознавању чињеница.

Северин Ашкенази је рођен у Пољској 1936. Преживео је холокауст са родитељима и братом. Године 1957. Ашкенази је емигрирао у Сједињене Америчке Државе, где је завршио основне студије на УЦЛА 1958. Тамо је наставио дипломске студије књижевности, напредујући до докторске кандидатуре 1962. године.

Ашкенази је оснивач Тхе Л’Ермитаге Хотел Гроуп. Такође је основао и био је председник Малих луксузних хотела света. Међу својим добротворним радовима, Ашкенази је основао Л’Ермитаге фондацију, која подржава дечије ствари. ОРТ, највећа светска јеврејска образовна организација, прогласио га је „човеком године“.

Северин Ашкенази је основао Беит Варсзава—прву прогресивну јеврејску заједницу у Пољској од Другог светског рата—и Беит Полска, кровну организацију за прогресивне јеврејске заједнице у Пољској.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

brundalo
brundalo (879)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.401 pozitivna ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133245113