Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Obležavači za knjige - Bookmarker-i

428 pregleda
2 želi ovaj predmet

Obležavači za knjige - Bookmarker-i

Cena: 222 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

gavra88

gavra88

(233)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

321 pozitivna ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Shodno ovoj nadasve haotičnoj i izuzetno specifičnoj situaciji koja nas je sve zadesila 2020. godine, knjiga je verujem vrlo poželjna, da ispuni vreme, zameni dosadašnje aktivnosti na koje smo navikli, koje volimo, a nemamo im više potpun pristup... ali i za sve vas koji se redovno družite s' knjigom pa sada imate verovatno i više vremena za njih.

Ja vam nudim interesantne obeležavače (bookmarker-e), a ono što je jedinstveno u mojoj ponudi je što možete sami odabrati BOJU, pa čak I DIZAJN. Ukoliko imate konkretan zahtev, ukoliko se usaglasimo oko izrade dizajna koji Vi predložite, možete dobiti sasvim poseban, jedinstven obeležavač.
Ovde vidite samo par primera (Jack Skelington - Džek Skelington - iz legendarnog animiranog filma "The Nightmare before Christmas" - kao i Batman-ov logo, vukodlak iz Sage o Vešcu - "The Withcer") ali postoji mnogo više ideja i izrađenih obeležavača koje nisam fotografisao (Darth Vader, razni super heroji, siluete zmajeva i slično).

Cena izrađenog obeležavača je simboličnih 222din (RSD)
Ukoliko imate ideju i želite da dizjaniram obeležavač prema Vašoj ideji, cena dizajna sa izradom obeležavača nije fiksna jer težina izrade zavisi od samog predloga dizajna, ali bi u svakom slučaju bila ispod zločestih 666 din. (RSD) :)

Javite se, pitajte, na raspolaganju sam za svaku vrstu dogovora!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Lično preuzimanje se obavlja na mestu za koje se dogovorimo, fleksibilan sam po tom pitanju, a ukoliko predmet licitacije šaljem, poštarinu plaća kupac, a kupoprodaju obavljamo sam Uplatom pre slanja ili Pouzećem.

Prodavac

gavra88
gavra88 (233)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

321 pozitivna ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 97211789