Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mjesec na dlanu, Željka Jurčić Klekorić

140 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mjesec na dlanu, Željka Jurčić Klekorić

Cena: 590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.650)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.983 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Željka Jurčić - Kleković


ŽELJKA JURČIĆ-KLEKOVIĆ profesorica je filozofije, koju je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, sa temom ”Pojam čovjeka u filozofiji Ericha Fromma”, kod prof.dr.sc. Milana Kangrge, dok je titulu magistrice ekonomskih znanosti stekla na poslijediplomskom studiju “Upravljanje kvalitetom u hotelijerstvu i turizmu” na Fakultetu za menadžment u Opatiji. Magistrirala je kod prof.dr.sc.Ivanke Avelini-Holjevac s temom “STRATEGIJA VALORIZACIJE KULTURNE BAŠTINE KROZ FUNKCIJU RAZVOJA TURIZMA - NA PRIMJERU VINODOLA”, a u Ministarstvu znanosti,obrazovanja I športa upisna je u registar znastvenika pod brojem 324454.

Rođena je u Novom Vinodolskom, a živi i radi u Bribiru, sjedištu Vinodolske općine, kao pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela i voditeljica Odsjeka za kulturu i društvene djelatnosti.

Osim književnošću bavi se i novinarstvm.Suradnica je Novog lista, Primorskog Novog lista i Glasa Vinodola. Članica je Hrvatskog filozofskog društva, Matice hrvatske, Hrvatskog književnog društva, Globalne mreže za intuitivnu komunikaciju “SoulNet”, te Udruge “Prijtelji životinja.”

Do danas je objavila četiri zbirke poezije:
“MJESEC NA DLANU”, “SVITANJE”,”UMORNE ZORE” I “PRISTANIŠTE U OLUJI”, kratku priču “PUT ZA BIJEG”, tri knjige za djecu, “CVRČAK”, ”ANĐEO VJETRA” i “ANĐELIĆ ZVONKO”, a u suradnji s arhitektom i slikarom Zdravkom Gržičićem tri poetsko-grafičke mape, “BRIBIR”, “UMORNE ZORE” i "VINODOL".

Zajedno s akdemskom slikaricom Libušom Kirac izdala je poetsko-grafičku mapu “Putevima Frankopana Vinodolske općine”, a s akademskim slikarom Ivanom Balaževićem poetsko-grafičke mape”OČI PUNE PRAŠINE” i “SJENE HODAJU NOĆU”.

Uz glazebnu pratnju gitariste Maria Šimunovića, koji je njena vjerna pratnja na svim književnim večerima, suradnik i prijatelj, vokal Sabrine Hebiri, te klavijature i aranžman Aleksandra Valenčića, snimila je nosač zvuka “Lice svjetla”, na kojem interpertira vlastitu poeziju. Pjesme “Spi stari Bribir” i “Vinodolu” uglazbljene su.

U pripremi za tisak je zbirka čakavskih pjesama “Rashitani sni”, slikovnica “Sunce”, roman “Zelena vila”, te mala glagoljska početnica, a iz tiska uskoro izlazi peta zbirka poezije “Pod sjenom ničega.”

Bavi se yogom, pilatesom, taekwonodoom, klizanjem, rolanjem i plivanjem u zimskim mjesecima. Zanima je sve što je na pragu duhovnosti, ali i područje kvantne fizike.

Najomiljeniji filozof je Arthur Schopenhauer, najdraži pisci Umberto Eco, Echart Tolle, John O’Donoghue, te Adrian Predrag Kezele.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.650)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.983 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116780225