Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ELIN SVET 3,4,5- Karen Makombi

112 pregleda
0 želi ovaj predmet

ELIN SVET 3,4,5- Karen Makombi

Cena: 450 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Mashenka22

(6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Tinejdž (uzrast: školarci 10-12 godina).
Meki povez, latinica.
Format: 13x20

Knjige su deo serijala: ELIN SVET

3. DEO Leptirići, grubijani i ružne ružne navike
OPIS: Rouan se ponaša čudno (okej, ponaša se čudnije nego obično). Čas plače ko zna zbog čega, čas cupka po kući s nekom novom krpicom (koju joj je valjda donela dobra vila kupovine jer, koliko znam, ona nema ni kinte). A tu je i onaj grafit u školi: „ Rouan Lav je mapetovac“ (rekla bih da se ovde ne misli u onom simpatičnom smislu, kao, „ Kermit je baš kul“ ). Pa šta se to događa s mojom sestrom?

4. DEO Prijatelji, čudaci i veoma tajne tajne
OPIS: Dobro, imala sam najbolju drugaricu po imenu Sendi, ali slutim da ju je zamenio android poput onih iz Zvezdanih staza. I dalje izgleda kao Sendi, ali otkad me to moja prava najbolja drugarica imitira u svemu i talasa zbog sitnica? Mislim da se isto to desilo i s Kirinom mamom – superveštica iz pakla, na koju se Kira stalno žali, zapravo deluje superfino. Je li moje čitavo društvo prolupalo ili sam se našla u nekom paralelnom svetu Krauč Enda? !

5. DEO Momci, braća i trbušne plesačice
OPIS: Momci su čudna pojava. .. a u poslednje vreme momci se u mom životu ponašaju još čudnije kao, na primer, Bili. Ponaša sa potpuno šašavo (o čemu govori onaj incident s brusom na glavi), a što je još gore, ja sam naprasno imala čudna osećanja (kao – bljak! – osećanja ljubavno-ljubomornog tipa) prema tom velikom metiljavku (zastrašujuće). A povrh svega, i Tor je počeo da se ponaša čudno – to ima veze s muškim miševima, ženskim miševima i mamom. Jeste li zbunjeni? Niste jedini. ..

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

Mashenka22 (6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118099533