Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Džeklin Vilson - 1-4 Komplet (NOVO)

40 pregleda
1 želi ovaj predmet

Džeklin Vilson - 1-4 Komplet (NOVO)

Cena: 799 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

wizard74

(10.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

20.816 pozitivnih ocena

Beograd-Grocka, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Džeklin Vilson - 1-4 Komplet (NOVO)
romani za tinejdžerke


1. Devojke pod pritiskom
2. Uplakane devojke
3. Sjajne devojke
4. Devojke ostaju do kasno

Izdavač: BELI PUT
Format : 20x14
Godina izdanja: 2008.

Džeklin Vilson
Pišući predivne knjige za decu, DŽeklin Vilson je stekla milione obožavatelja širom planete, pregršt značajnih nagrada i plemićku titulu.

Rođena je u engleskom gradiću Batu 1945. godine. Školu nije mnogo volela, pa ju je napustila sa šesnaest godina. Ali je knjige obožavala od malih nogu. Prvi roman od dvadesetak stranica napisala je sa devet godina i od tada nije prestala da piše. Do danas je iz njenog pera izašlo više od stotinu knjiga za decu i omladinu, brojne predstave za pozorište i radio-drame. NJene najpoznatije knjige su Ilustrovana mama (koja je proglašena najboljom knjigom za decu u Velikoj Britaniji 2000, a 2002. godine osvojila je prestižnu Gardijanovu nagradu), Priča o Trejsi Biker (koja je osvojila nagradu Blue Peter 2002), kao i tri nastavka o doživljajima iste junakinje, zatim Tajne, Žurke u pidžamama i serijal knjiga za tinejdžerke – Devojke. DŽeklin vodi i radionice kreativnog pisanja za decu, a u slobodno vreme čita. Ima ćerku i živi u Kingstonu na Temzi.

Romani DŽeklin Vilson bave se odrastanjem u savremenom svetu, svakodnevnim problemima, radostima i željama današnje dece. Centralne teme su porodica i prijateljstvo. Kako junaci DŽeklin Vilson često potiču iz nekompletnih porodica, to im dodatno otežava detinjstvo. NJene knjige napisane su uglavnom u prvom licu, s tačke gledišta junaka, tonom kojim bi se dete poveravalo svojim vršnjacima. Bez straha i s razumevanjem, DŽeklin često govori i o osetljivim temama o kojima odrasli obično oklevaju da razgovaraju s decom: o razvodu i bolesti roditelja, o gubitku drugarice ili kućnog ljubimca, o batinama i bežanju od kuće, o odrastanju uz sestru sa specijalnim potrebama, o prvom zaljubljivanju i neuzvraćenoj ljubavi, preteranom držanju dijete i tako dalje. Zahvaljujući retkom daru da o takvim ozbiljnim temama pripoveda zabavno i s nesvakidašnjim razumevanjem mladih, DŽeklin Vilson je postala prava zvezda svetskog stvaralaštva za decu.

Uslovi prodaje prodavca

- NE SALJEM POUZECEM CLANOVIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA I BEZ 10 POZITIVNIH OCENA!!!
- Ne saljem u inostranstvo

Prodavac

wizard74 (10.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

20.816 pozitivnih ocena

Beograd-Grocka, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130975417