Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Čarobne zvučne priče, Slongegov film

237 pregleda
3 želi ovaj predmet

Čarobne zvučne priče, Slongegov film

Cena: 2.299 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

SheikaSara

SheikaSara

(667)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.423 pozitivnih ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Čarobne zvučne priče, Slongegov film.



Knjiga i igračka.



Kom. 1


Inspirisan serijom knjiga iz 1926. pisca A. A. Milna, „Slongegov film“ je treći film o Viniju Puu snimljen za veliki ekran, posle uspešnog „Tigerovog filma“ iz 2001. i „Velikog Praslinovog filma“ iz 2003.
Knjige o Viniju Puu su još uvek omiljene među čitaocima širom sveta i prodate su u više od 50 miliona primeraka na 31 jeziku. „Diznijevi“ filmovi o Puu, uključujući „Slongegov film“, predstavljaju pokušaj da se ispričaju nove, originalne priče o likovima iz Milnovih popularnih knjiga „Vini Pu“ (izdata 1926. godine) i „Kuća na Puovom uglu“ (1928).
U ovoj novoj avanturi, nešto misteriozno hara Stoletnom šumom. Vini Pu, Zec, Tiger, Ior i Praslin misle da je nešto napalo njihov voljeni šumski dom. Sve priče o Puu pune su bogatih likova i divnih emocija. Ipak, stvaraoci su bili oduševljeni što imaju priliku da unesu nov lik u Puov svet. Međutim, dodati nov element delu koje je obožavano – i u suštini nepromenjeno duže od 75 godina – bio je naporan zadatak.
„Slongegov film“ otkriva novu zvezdu u Puovoj galaksiji – Gega Slongega – slatku, nedužnu, neodoljivu životinju punu energije koja je zarazna koliko i njen kikot. Gega je, po tome, mogao da stvori i sam Miln. U suštini, ovo je film za porodičnu zabavu, ali on nosi i važnu poruku i za decu i za roditelje – da svaki pojedinac ima potrebu da donese svoj sud o drugim ljudima. To je univerzalna poruka o predrasudama i tome kako ne možete da cenite knjigu po izgledu korica, pa čak ni Slongega.
Mekinon opisuje umetničku obradu likova kao „veoma meku animaciju“. „Nije divlje i ludo, mnogo je nežnije“, kaže on. „Publika već zna neke stvari: šta bi Tiger uradio, a šta Praslin ne bi. Morali smo da se držimo toga.“ Jedan od izazova za animatore bilo je stvaranje potpuno novog dela Stoletne šume.
Prema Dejvidu Stejntonu, predsedniku Animiranih filmova Volta Diznija, „Slongegov lik je Milnov način da oslika naše najdublje košmare i uobičajenu sklonost ljudi da se plaše onoga što ne poznaju“. U knjigama, Pu, Praslin i njihovi drugari ni u jednom trenutku ne vide zapravo taj mitski lik, ali ga se ipak veoma plaše.
Slongeg postoji samo u njihovoj mašti i filmski stvaraoci su se puno zabavljali pokazujući kako se likovi iz Stoletne šume nose sa nepoznatim kad upoznaju to čudno novo stvorenje. Iz toga se može naučiti da strah nestaje ako nekom pružite dovoljno vremena da ga upoznate. Ono što je u njihovim glavama bilo užasno stvorenje postaje nešto potpuno drugačije – dodirljiv, konkretan i živ Slongeg. Britanac Kajl Stendžer je dečak koji je pozajmio glas Slongegu. Mami Slongeg glas je posudila Brenda Bletin, dva puta nominovana za Oskara.
Met Voker iz muzičkog odseka „Diznija“ blisko je sarađivao sa legendarnom Karli Sajmon i talentovanim kompozitorom Džoelom Meknilijem da bi uneli nove pesme u „Slongegov film“. Više puta nagrađivana pevačica Karli Sajmon napisala je muziku i tekst za nekoliko pesama, a neke od njih je i izvela.

Uslovi prodaje prodavca

- NEMA LIČNOG PREUZIMANJA!
- Ukoliko ne mislite da preuzmete izlicitiranu robu koju posaljem, molim Vas da ne licitirate.

Očekujem da rokovi za javljanje, dogovor i kupoprodaju budu po pravilima Limunda, ali mogu da sacekam i nekoliko dana duze, ukoliko se javite u poruci, napisete kada cete izvrsiti uplatu i budete korektni (ukoliko ne napisete, prekidam dalju komunikaciju).
- Komunikacija ISKLJUCIVO preko Limundo poruka.

NE ODGOVARAM NA SMS-ove, na POZIVE i sl.

- Posle završene aukcije i uspostavljanja kontakta, vrsite uplatu na račun koji dobijate u poruci.
- Nakon uplate, ocekujem da mi se javite i potvrdite uplatu (kako bismo se sto pre dogovorili).

- PLAĆANJE:
- na tekući račun (direktno u banci - Postanska stedionica ili u bilo kojoj pošti u Srbiji bez plaćanja provizije (priznanica za uplatu za banku Postansku stedionicu, uzimate u posti), onako kako Vam je jednostavnije).
- online

- Ukoliko ima nekih promena u podacima u odnosu na one koje dobijem od Limunda, ocekujem da mi nakon završene aukcije, ili posle uplate, napisete u poruci. Cesto se desava da podaci iz poruke (Limundo) i podaci na koje treba da se salje nisu identicni.

- Robu šaljemo nakon obavljene uplate: Post Express-om, preporučenom pošiljkom ili tiskovinom. Za ostecenja prilikom transporta ne snosimo odgovornost, jer nije do nas (trudimo se da sasvim korektno zastitimo i (za)pakujemo `predmet`).

- Troskove slanja snosi kupac.

HVALA!

Prodavac

SheikaSara
SheikaSara (667)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.423 pozitivnih ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127161637