Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kišni psi - Dejan Stojiljković

216 pregleda
5 želi ovaj predmet

Kišni psi - Dejan Stojiljković

Cena: 550 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

DraganaDragana-1

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Susret Ive Andrića i Nemanje Lukića (glavnog junaka romana Konstantinovo raskršće) u priči na osnovu koje je nastao roman Kainov ožiljak. Ukleti pružni prelaz gde duh mrtve devojčice čeka svog ubicu. Četa vojnika na granici sa Kosovom koja nehotice budi usnulo zlo. Tajni život Danila Kiša, pisca, bonvivana i ubice vampira. Beogradski dani Gavrila Principa, bolest, košmari i tajanstveni crnorukac koji je odlučio da baš Gavrilo ubije Franca Ferdinanda. Vremenski skok u neku drugu Srbiju čiji je glavni grad Niš i kojom vlada vojna hunta, gde su čuda ponekad moguća a kišni psi zavijaju u noći.

Od Beograda koji opsedaju Austrougari, preko berlinskih bulevara i planina na kojima žive demoni, do apokaliptične vizije Srbije u bliskoj budućnosti, ova knjiga-mozaik odvešće vas na putovanje kroz fantazmagorične svetove u kojima se susreću istorija i mašta.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja)
  • Slanje Pošta

Prodavac

DraganaDragana-1 (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 110124325