Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Venčanje - Danijela Stil

62 pregleda
0 želi ovaj predmet

Venčanje - Danijela Stil

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

2 dana, 18 sati 01.05.2024. u 17:17 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

isidor1973

(517)

99,64% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.701 pozitivna ocena

Sremski Karlovci, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani
VENČANJE -Danijela Stil
Sajmon Stajnberg i Bler Skot se ubrajaju među najpostovanije bračne parove. Sajmon je čuveni filmski producent, a Bler nagradivana autorka televizijskih scenarija, izdignutaiznad holivudskih stereotipa, zbog čega uspeva da decenijama održi svoj brak. Njihovo troje dece-Samanta, tinejdžerka i manekenka prepuna težnji, student medicine Skot i advokatica Eligra, koja se bavi pravom u svetu zabave, uspešni su i srećni ljudi, ali se moraju suočiti sa izazovima kojih se svaki roditelj plaši kada se radi o njihovoj deci. Kao advokatica pozbatih ličnosti, dvadesetdevetogodišnja Eligra Stajnberg navikla je da vodi svoje slavne klijente kroz njihove zamršene živote i ljubavi, da pregovara o njihovim ugovorima za snimanje filmova i o dgovara na telefonske pozive u svako doba dana i noci. Ali, budući da joj karijera oduzima veliki deo vremena, Eligra se gotovo i ne posvećuje svom životu. Sve dok slučajni susret s njujorškim piscem ne preokrene njen život u potpunosti. Iznenada počinje da planira venčanje u kući svojih roditelja na Bel Eru.
Sa pripremama za venčanje, količina poslova koje treba da obavi u poslednjem trenutku, izenađujuće objave i sve veća napetost iz svakog od njih izvlače i ono najbolje i ono najgore. Ali, dok se parovi svakoga naraštaja porodice Stajnberg bore sa prekršenim zavetima i pronalaze nove nade, otkriva se stvarno značenje Eligrinog venčanja. Za nju je svadbena svečanost most između vlastite prošlosti i budućnosti. Za njene roditelje podsetnik na vezu koja ih sve drži na okupu,a za obe porodice to je prilika za pomorenje, opraštanje, i stvaranje novih nada za budućnost...
Beograd 2015 god, 415 str, meki povez, u dobrom stanju.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

isidor1973 (517)

99,64% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.701 pozitivna ocena

Sremski Karlovci, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 125833345