Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Troje - Tokin, Lakićević, Tabašević

226 pregleda
1 želi ovaj predmet

Troje - Tokin, Lakićević, Tabašević

Cena: 490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.659)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.036 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Autor:: Ivan Tokin, Ognjenka Lakićević, Vladimir Tabašević
;Žanrovi:: Domaći pisci, Poezija
;Izdavač:: Samizdat B92
;Godina izdanja:: 2016.
;Broj strana: 122
;Pismo: Latinica
;Format: 20 cm
;
; TRI PESNIKA DOBRE APOKALIPSE
;
;Svako ima svoju apokalipsu i ona se dešava obično u neko vreme koje sami ne možemo da predvidimo - recimo najranije ujutro - ali koja uvek predstavlja susret sa samim sobom. Dobra apokalipsa je uvek privatna.
;
;U ovoj knjizi Ivan Tokin ima susret sa samim sobom okružen raznim smejačima i mogućim sobnim ljubavima, ukratko ima susret sa celim gradom. Samo je pustio grad da priča o tome. Njegove pesme liče na razglednice iz svakodnevice.
;
;Ognjenka Lakićević ima susret sa samom sobom dok vozi, nosi svoju osmatračnicu, luta oko pijace, traži pažnju koje nigde nema i pije kroz muškarce. Samo neće da ih pusti da pričaju o tome. Njene pesme otkrivaju političku poruku u svakodnevnim radnjama, te skrivaju borbu sa strastima nekog ko je - naročito kad je u centru – uvek na periferiji sveta.
;
;Vladimir Tabašević ima susret sa samim sobom u detinjstvu i šire, u kome su ratna dejstva nešto što je svakodnevno, pa se o tome uopšte ne priča. Sve druge stvari pričaju o tome. Njegove pesme nemaju pravo da se umore.
;
;Tri pesnička glasa nejednake mladosti ovde pričaju kroz pesme koje kao da vas poznaju.
;
;„Već je bilo jasno na šta će ličiti život.“
;
;Dragan Ambrozić, rok kritičar i odgovorni urednik Doma omladine Beograda
;
;
;Ivan Tokin rođen je 1971. godine. Autor je romana Najnormalniji čovek na svetu i zbirke kratkih priča Molekuli. Živi u Beogradu. Nada se najboljem.
;
;Ognjenka Lakićević rođena je 1975. godine u Beogradu u kom i dalje živi. Bavi se muzikom u bendu Autopark i do sada je objavila dve zbirke poezije - Ispod stepenista (2002), Ulubljenja (2007).
;
;Vladmir Tabašević je rođen 1986. u Mostaru kao Vladimir Bošnjak-Tabašević. Studirao je filozofiju u Beogradu. Jedan je od osnivača i urednika internet časopisa Prezupč. Objavio je nekoliko knjiga pesama i roman Tiho teče Misisipi (2015,) koji se našao u užem izboru za NIN-ovu nagradu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.659)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.036 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 76217249