Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ludilo lorda Ijana Makenzija - Dženifer Ešli

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ludilo lorda Ijana Makenzija - Dženifer Ešli

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.03.2024. u 20:54

Kupljen za: 70 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

cole70

(790)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.853 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Godina je 1881. i upoznajte braću Makenzijeve: bogate, moćne, opasne i ekscentrične osobe. Ako se kojim slučajem neka dama nađe u njihovom društvu, ne gine joj društvena propast. Glasine kolaju o braći Makenzi - nasilje sa tragičnim krajem, ljubavnice, mračni ukusi u ljubavi; jednom rečju, skandali zbog kojih Engleska i Škotska gore.

Najmlađi brat Ijan je poznat po nadimku Ludi Makenzi jer je većinu svoje mladosti proveo u azilu za psihički obolele osobe, i svi se slažu u oceni da je čudan. Ijan je teška osoba, zgodan i lep i voli grnčariju iz doba Ming i lepe žene.

Bet Akerli, udovica, nedavno se obogatila i rešila je da joj je dosta drame za ceo život. Ona je praktično odrasla u drami - otac ih je doslovno odvukao da rade; slabašnu majku je morala da neguje do njene smrti; i bila je namrgođenoj starici pratilja. Zato sada želi da sa novcem nađe mir, da putuje svetom, da uči o umetnosti i da se s vremena na vreme seti svog kratkog ali srećnog braka sa pokojnim joj mužem.

Ali tada Ijan Makenzi odluči da je želi za ženu.

Uslovi prodaje prodavca

sve troskove slanja snosi kupac

Prodavac

cole70 (790)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.853 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132673097