Dragi Limundovci, širimo tim korisničke podrške kako bismo vam još više bili od pomoći! Pročitajte ovde detalje i prijavite se ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate uslove.

Igra žmurke, Sebastijan Ficek VULKAN, SVE 10d

64 pregleda
5 želi ovaj predmet

Igra žmurke, Sebastijan Ficek VULKAN, SVE 10d

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 16.05.2024. u 21:41

Kupljen za: 336 RSD

Broj ponuda: 18 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.688)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.311 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

IGRA ŽMURKE , Sebastijan Ficek , Vulkan Beograd 2021, Ubica igra najstariju dečju igru na svetu – žmurke. Samo što je Kolekcionar očiju igra do smrti.

Scenario zločina uvek je isti. Žensko telo bude pronađeno sa štopericom koja otkucava u mrtvoj šaci. Unezvereni otac i muž mora da nađe svoje dete pre nego što se ono uguši.

Bivši policajac Aleksander Zorbah, koji je nakon jednog posebno teškog slučaja promenio profesiju i postao novinar crne hronike, prati sva tri ubistva nizom sjajnih članaka. Ali ovo ubistvo je drugačije. Pored leša je pronađen Zorbahov novčanik. Sada je on osumnjičeni. Kolekcionar očiju ovog puta želi da i Zorbah učestvuje u igri. Ima tačno četrdeset pet sati i sedam minuta da spase dečakov život. Odbrojavanje je već počelo…

Ubica je lukav i nikada nije ostavio nijedan trag, sve dok se sasvim iznenada ne pojavi tajanstveni svedok: Alina Grigorijev, mlada fizioterapeutkinja koja tvrdi da može da vidi prošlost ljudi pukim fizičkim kontaktom. A možda je njen poslednji pacijent bio upravo Kolekcionar.
, mek povez, format 14,5 x 20,5 cm ,304 strane ,

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja)
  • Slanje Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.688)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.311 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134153257