Dragi Limundovci, širimo tim korisničke podrške kako bismo vam još više bili od pomoći! Pročitajte ovde detalje i prijavite se ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate uslove.

DONATO KARIZI - KOMPLET OD 5 KNJIGA! AKCIJA!!!

221 pregled
10 želi ovaj predmet

DONATO KARIZI - KOMPLET OD 5 KNJIGA! AKCIJA!!!

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 18.05.2024. u 19:49

Kupljen za: 2.161 RSD

Broj ponuda: 35 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

radoja

(95)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

147 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Odličan Donato Karizi komplet od 5 knjiga:

- Šaptač
- Dečak od stakla
- Vladar iz senke
- Lovac na duše
- Noć mi te uzima

Svih pet su uzbudljivi i napeti trileri-misterije!
Knjige jednom pročitane, odlično očuvane.
Unutra nije ništa pisano, bez posveta, podvlačenja i slično.
Svih pet knjiga sa unutrašnje strane korica ima pečat (slike).

Pogledajte i ostatak moje ponude, ukoliko kupite više knjiga/stripova moguće slanje u jednom paketu radi uštede na poštarini.
Moguće slanje PostExpress-om, CC paketom ili lično preuzimanje u Beogradu.
Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte.

------------------------------------------------------

ŠAPTAČ
TRILERI/MISTERIJE
Autor : Donato Karizi
Izdavač : VULKAN IZDAVAŠTVO
Ne pomaže ti da znaš kako. Ne vredi ti da shvatiš zašto. Nije ti dovoljno da otkriješ ko. On je već korak ispred.

Otkiven je stravičan zločin: šest odsečenih ruku poređano je u misteriozan krug i zakopano na proplanku u šumi. Pet pripada devojkama koje se vode kao nestale. Šesta ruka tek treba da bude identifikovana. Najstrašnije od svega jeste to što tela devojaka, bilo da su žive ili mrtve, nigde nisu pronađena.

Iskusna istražiteljka Mila Vaskez i Goran Gavila, uznemirujuće intuitivni kriminolog, pokušavaju da proniknu u zagonetku: veruju da su uspeli da pronađu pravog osumnjičenog, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i svih nestalih devojaka, osim prve. Drugi slučaj kidnapovanja upućuje u potpuno drugačijem smeru, stvarajući više pitanja nego odgovora.

DEČAK OD STAKLA
Autor: Donato Karizi
Ne postoje tragovi, već znaci. Nema zločina, samo anomalija. A svaka smrt samo je početak.On je čovek koji nema više ništa – nema identitet, nema sećanje, ni ljubav i mržnju – jedino svoj bes... I jedan skriveni talenat. Jer Markus je poslednji ispovednik: sveštenik koji je sposoban da otkrije anomalije i da nazre niti od kojih je ispleteno svako ubistvo. Ali neke niti su toliko zapletene da možda čak ni on neće uspeti ih rasplete.Ona je žena koja pokušava da ponovo pronađe sebe. Dok Markus krišom obilazi mesto zločina, Sandra se tu skriva iza objektiva svog foto-aparata. Ona je forenzički fotograf: njen talenat je da fotografiše prazninu, da je učini vidljivom. Ali ovoga puta praznina je tako mračna i duboka da preti da je proguta. Zlo je pravilo. Dobro je izuzetak.

LOVAC NA DUŠE
Autor: Donato Karizi
Rimom tuče jaka kiša. Dva muškarca istražuju slučaj devojke koja je nestala. Možda je kidnapovana, ali i ako jeste još živa, nije joj preostalo mnogo vremena.
Markus je lovac na mrak, obučen da prepozna anomalije, da pronađe zlo i otkrije njegovo skriveno lice. Jedan detalj čini ovaj slučaj nestale devojke drugačijim od bilo kog drugog i zbog toga samo on može da je spase. Dok dodiruje ožiljak na slepoočnici, muče ga sumnje. Kako će uspeti da reši slučaj, tek nekoliko meseci nakon nesreće u kojoj je izgubio pamćenje?

VLADAR IZ SENKE
Autor: Donato Karizi
Tama te prvo zaslepi, zatim te proganja i pušta te samo pod sopstvenim uslovima.Svi smo barem jednom u životu poželeli da nestanemo. Pre ili kasnije, pokušali da pobegnemo od svega, da ostavimo sve za sobom. Međutim, za neke to nije samo prolazna misao, već opsesija koja ih na kraju proguta.Ti ljudi nestaju u tami. Niko ne zna zašto. Niko ne zna šta se s njima na kraju zbiva. i skoro svi budu zaboravljeni. Mila Vaskez okružena je njihovim pogledima. Ona ne može da ih zaboravi, zato što ima tragove tog mraka na sopstvenoj koži, duboko u duši. Ona dobro poznaje zov tame, jer igra igru sa senkama od časa kada se rodila.

NOĆ MI TE UZIMA
Autor: Donato Karizi
Zlo je pravi pokretač svake priče. Roman, film ili video-igrica u kojima je sve dobro, nikome ne bi bili interesantni... Zapamtite: zlo je ono što čini priču.Noć u kojoj se sve zauvek promenilo bila je maglovita i hladna, u varošici skrivenoj među senkama Alpa. Možda je baš zbog te magle automobil specijalnog agenta Fogela sleteo s puta. On je u šoku – ne seća se zašto je tu gde jeste, ni kako je tamo dospeo. Ipak, jedno je sigurno: trebalo je da bude na nekom drugom mestu, daleko odatle. Zapravo, prošla su dva meseca otkako je jedna devojčica iz sela nestala u magli. Dva meseca kako se Fogel bavi tim slučajem, koji je postao prava medijska senzacija. A upravo to je njegova specijalnost. Ne zna ništa o DNK analizama, ne zna šta da radi sa otkrićima forenzičara, ali u jednom je nenadmašan: zna kako da manipuliše medijima. Da privuče kamere, osvoji naslovnice svih dnevnih novina. To je njegova igra, njegov potpis. Čovek bez skrupula siguran u svoje metode, majstor zbog kojeg zločin dobija ono što mu pripada: osim razrešenja, svakom zločinu potrebna je i publika. Da, trebalo bi da je već otišao, daleko od ovih nepristupačnih planina. Onda, zašto je još ovde? I zašto je sleteo s puta? A povrh svega, pošto nije povređen, čija je krv na njegovom odelu?
-------- dodat opis 2024-05-12 17:09:53 --------
ISPRAVKA!!!!!
DVE KNJIGE IMAJU POSVETE!
LOVAC NA DUŠE I VLADAR IZ SENKE!!

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

radoja (95)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

147 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134171117