Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

RASPRODAJA Mirjana Đurđević, BUNKER SVING

32 pregleda
2 želi ovaj predmet

RASPRODAJA Mirjana Đurđević, BUNKER SVING

Trenutna ponuda: 199 RSD

199 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

4 dana, 21 sat 03.05.2024. u 23:27 0 ponuda

Cena: 300 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

suzanas

(3.530)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.380 pozitivnih ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Mirjana Đurđević, BUNKER SVING
Laguna, Beograd, 2013.
Knjiga je odlično očuvana

U Čikagu, dvadesetih godina prošlog veka, na snazi je već sedma godina strašne prohibicije. Mlada udovica Anđelka Vajs posle smrti supruga nasleđuje bakalnicu u ulici Bunker, ali i njegove kockarske dugove, zbog kojih se premišlja da li da se vrati u Srbiju. U iznudici, ona počinje da kuva za radnike sa obližnjih gradilišta, a zatim i izdaje sobe trojici svojih zemljaka. Kad Anđelka, Tričko, Žarko i Braša u podrumu bivše bakalnice pronađu rashodovani kazan za destilaciju, u potaji počinju da prave specijalnu rakiju od suvog grožđa. Međutim, u gradu će se brzo pročuti za ilegalne „srpske žestoke napitke“, pa će im se u posao umešati i italijanska mafija, pravoslavna crkva i jedan crnogorski raspop...

Bunker Swing je izuzetan humoristički roman o srpskoj rakiji na američkom tlu, koja se spravlja od ljubavi, čežnje, ljubomore, strasti i svinga, ali ponajviše od našeg čuvenog mentaliteta. Ova autentična i nadasve zabavna knjiga Mirjane Đurđević i Branka Mlađenovića je jedinstven primer „žensko-muškog pisma“ u srpskoj književnosti, prepuna je preokreta i zavrzlama, ali i dubokih ljudskih protivrečnosti, paradoksa i nedoumica, čija će vas mešavina nasmejati do suza.

Uslovi prodaje prodavca

MOLIM VAS PROČITAJTE
Molim da me kontaktirate putem Limundo/Kupindo poruka.

Lično preuzimanje je na mojoj adresi u centru Beograda, uz prethodni dogovor za vreme.

Šaljem preporučeno, kao cc paket i post ekspresom, može i Dexom. Kod post ekspresa može i opcija da platite prilikom preuzimanja, ali Vam je tako dosta skuplja poštarina.

Molim Vas da već u prvoj poruci naglasite ukoliko je adresa za slanje neka druga a ne ona koju mi prosledi Limundo/Kupindo.
Ako se javljate sms porukom, navedite Vaše limundo ime. Na Viberu nisam stalno i nekad ne vidim poruke na vreme, koristite običan sms ili poziv.
Molim da poštujete Limundo/Kupindo rokove kao i mogućnosti slanja koje su navedene. Nemojte zloupotrebljavati moju dobru volju da ponekad i sačekam koji dan više.


Molim da uvažite ove male napomene. Za sve nejasno, pitajte pre kupovine, preko
Limundo/Kupindo poruke. HVALA

Prodavac

suzanas (3.530)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.380 pozitivnih ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132405009