Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Peron za Portugal - Dragana Disić

57 pregleda
0 želi ovaj predmet

Peron za Portugal - Dragana Disić

Cena: 450 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

branazoki

(15)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

15 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Peron za Portugal” je roman o prijateljstvu troje naslovnih junaka, o njihovim ljubavima, odrastanju, unutrašnjim lomovima i konfliktima sa stvarnošću, svetom, istorijom i politikom. Žoze, Portugalac u Njujorku, prolaznik u prolazu, kako samog sebe vidi, i njegove dve srodne duše, Jelena i Mira iz Beograda, pripadnici su rokenrol i njuvejv generacije.

Sve što sledi - neočekivano je, sve što se dešava - nepredvidivo je. Roman hvata tri dana njihovih života, i iz njihovog mentalnog sadržaja izvire prošlost, odrastanje, porodične situacije, neizlečene traume, dogodovštine, davno izrečene reči, propuštene prilike, smrt bližnjih, uspomene kao i literarni svet Žozea. Od subote do ponedeljka on konačno završava svoj večni roman-sagu, a još uvek nije spustio na papir svoju čuvenu Filozofiju očiglednog koja treba da promeni svet.

Posebnu intrigantnost romanu daju sporedni likovi i njihove sudbine koje na misteriozan način imaju uticaj na glavne junake, a među njih su se udenuli i fiktivni junaci iz Žozeove sage, kao i oni iz Carske Rusije... Neobično. Brzo se čita. Emocije su duboke, a slike i prizori ubedljivi.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

branazoki (15)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

15 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123615649