Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Robert Henderson: EMOCIJE I LEČENJE U ENERGETSKOM TELU

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Robert Henderson: EMOCIJE I LEČENJE U ENERGETSKOM TELU

Završena

Datum završetka: 19.04.2024. u 07:50

Početna cena: 800 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Big70

(1.007)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.129 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Robert Henderson: EMOCIJE I LEČENJE U ENERGETSKOM TELU – Priručnik za suptilne energije u masaži i jogi

U ovom izuzetnom vodiču kroz suptilnu energiju i njenim odgovarajucim fizičkim manifestacijama, Robert Henderson otkriva da su neprijatnost i bol koje nosite u svom fizičkom telu vezani za energije života koji ste proživeli.

Autor objasnjava da postoje osam tipova suptilne energije –Emocionalna, koja je nosilac besa, straha, ljubavi i drugih emocija, Mentalna, koja utiče na oblike ponašanja, na mišljenje, na delovanje i na pamćenje, Spiritualna, koja utice na intuiciju, inspiraciju i transcendentalna stanja, Seksualna, koja utiče na kreativnost, spontanost i uzbuđenje, Ambijentalna, koju provocira stres na poslu, tenzije u kuci i drugi spoljni faktori, Interpersonalna, koja dolazi od međusobnih odnosa sa porodicom, ljubavnicima i prijateljima., Nasledna, energija nasleđena iz života vaših roditelja do trenutka vašega začeća i Karmička, energija vaših prethodnih života.

Autor detaljno objašnjava kako su te energije uvučene u čakre, i kako patnja, akutne emotivne traume ili dugotrajni stres, prouzrokuju prikupljanje negativne energije u energetskom telu slično naslagama masnoće. Naše fizičko telo reaguje na blokiranu energiju i dovodi do fizičkih stanja kao što su slabi članci, problem sa varenjem, hroničan bol, neprekidna napetost u predelu na primer ramena. Autor istražuje 30 specifičnih fizičkih bolesti, predstavljajući energetsko poreklo svakog stanja, tačnu poziciju odgovarajuće blokirane energije, i koji su meridijani, čakre i tačke pritisnuti. Daje temeljiti prikaz seksualne energije i objašnjava kako usmeravati blokiranu energiju koja se oslobađa u toku joge ili masaže.

Obim: 296 str, Format A5, bros povez, NOVA KNJIGA

Uslovi prodaje prodavca

Cenu i postarinu uplacujete na racun pre slanja

Isporuka se iskljucivo vrsi preko poste.

NE POSTOJI MOGUCNOST LICNOG PREUZIMANJA

Obavezno me u poruci preko Limunda obavestite da ste novac uplatili

Kontaktiram iskljucivo porukama preko Limunda

Prodavac

Big70 (1.007)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.129 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133405057