Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Drugi svet - Branimir Nestorović

216 pregleda
7 želi ovaj predmet

Drugi svet - Branimir Nestorović

Cena: 2.150 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

zoa

(4)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

„Onog dana kada nauka počne da proučava nefizičke fenomene, načiniće veći napredak u deceniji nego u svim vekovima pre toga.“
Nikola Tesla

Knjiga „Drugi svet“ doktora Nestorovića otvara još jedna vrata u medicini i lečenju, vrata koja su dugo bila zatvorena za zapadnu, alopatsku medicinu, dok su na istoku ostala otvorena – vrata antropozofske medicine.

Sam termin antropozofska skovao je na početku XX veka Rudolf Štajner obuhvatajući njime lečenje celog čoveka kao bića ne samo telesnog, već i duhovnog – princip lečenja koji je oduvek bio poznat starim narodima, a nipodaštavan od strane savremene medicine.

Doktor Nestorović nastavlja svoju misiju sa „Drugim svetom“ i uvodi nas u njega lagano, objašnjavajući osnove biologije i biohemije, upotrebljavajući svoje znanje koje je stekao kao asistent na Biohemiji, od osnove – ćelije, gradivne i funkcionalne jedinice svih živih bića.

Razumljivo i argumentovano čitaoca vodi kroz svet medicine drugim putem od uobičajnog, kroz radove i istraživanja stručnjaka iz različitih oblasti, koji su dali veliki doprinos lečenju ljudi, a zatim bivali potisnuti u savremenoj medicini, koja se zasniva na upotrebi farmaceutskih proizvoda zanemarujući kompletnu osobu, vraćajući se iznova na radove Nikole Tesle, koji su skrajnuti, a koje je sam naučnik upotrebljavao u medicinske svrhe.

U prvom delu knjige obrađen je princip ljudskog tela kao električne mašine, sa merljivom i egzaktno dokazljivom životnom energijom, dok je u drugom delu knjige primat dat duši i njenoj energiji – za sada nemerljivoj.

Knjiga „Drugi svet“ nastala je kao nastavak prve dve knjige doktora Nestorovića „Između dva sveta“ i „Moj život između dva sveta“, ali se može čitati i zasebno.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem
  • Slanje AKS

Prodavac

zoa (4)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113701545