Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Inhalator,prenosni,ručni,punjivi-Nebulizer

71 pregled
0 želi ovaj predmet

Inhalator,prenosni,ručni,punjivi-Nebulizer

Prodat!

Datum kupovine: 21.12.2023. u 22:58

Prodat po ceni: 2.000 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prenosni nebulizator sa niskim nivoom buke: atomizacija bebe nije plač. Maska je udobna, pogodna za kožu i ekološki prihvatljiva. Postoje dve vrste maski za odrasle i decu. Maska je uglavnom napravljena od pp, koji je bezopasan i siguran. Princip raspršivača: ultrazvučna vibracija se generiše kroz piezoelektričnu komponentu, a udarni talas čini da tečni lek prolazi kroz mikro otvore mlaznica na listu za raspršivanje, čime se raspršuje tečnost za inhalator.
? ​​Visokoefikasni inhalator nebulizator: razlika između tradicionalnog ultrazvučnog nebulizatora i našeg novog ručnog nebulizatora: ① Većina čestica raspršenih ultrazvučnim nebulizatorom može se deponovati samo u usnoj duplji, grlu i drugim gornjim disajnim putevima, a taloženje u pluća su veoma mala; ②Čestice koje raspršuje raspršivač za disanje nove generacije mogu pokriti gornje disajne puteve, traheju itd. i direktno doći do pogođenog područja radi efikasnijeg raspršivanja.


K4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128092289