Externi portabl SSD hard disk 3.1 Usb High speed 2Tb

585 pregleda
20 želi ovaj predmet

Externi portabl SSD hard disk 3.1 Usb High speed 2Tb

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 04.02.2024. u 23:52

Kupljen za: 2.372 RSD

Broj ponuda: 32 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

beka4

beka4

(2.167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.531 pozitivna ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno

• VISOKE PERFORMANSE: Brze brzine čitanja od 150 MB/S omogućava ti da uživaš u brzom pokretanju sistema i efikasnom prenosu podataka
• VELIKI KAPACITET: Sa kapacitetom od 2 Tb, ovaj SSD će te oduševiti prostorom za skladištenje tvojih fajlova, programa i igara, eliminišući potrebu za dodatnim skladištenjem ili čestim brisanjem podataka
• LAGANO I BRZO PUŠTANJE U RAD: Jednostavno poveži sa tvojim računarom i uživaj u trenutnom pokretanju sistema i rekordno brzom pristupu podacima
• IZDRŽLJIVOST I VREMEPLOV: Sa dodatnim aluminijumskim ojačanjem ovaj SSD je pouzdan izbor koji će trajati dugi period
• UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST: Kompatibilan sa širokim spektrom uređaja, uključujući desktop računare, laptopove i ultrabookove


Vrhunska performansa, veliki kapacitet i pouzdan dizajn čine ovaj SSD plavi savršenim izborom za sve koji žele da unaprede svoje računarsko iskustvo.

Sa impresivnim brzinama čitanja i brzinama pisanja,ovaj SSD će ti omogućiti brzit pristup podacima i brži pokretanje sistema. Bez gubljenja vremena i čekanja!

Kapacitet od 2Tb pruža ti obilje prostora za skladištenje svih važnih fajlova, programa i igara, eliminirajući potrebu za dodatnim skladištenjem ili brisanjem podataka.

Njegova izdržljivost garantuje da će ovaj SSD izdržati test vremena. Ne moraš više da brineš o gubitku podataka ili opadajućim performansama.

Kompatibilan sa širokim spektrom uređaja, uključujući desktop računare, laptopove i ultrabookove, ovaj SSD je univerzalno rešenje koje će unaprediti performanse i odgovor tvojeg sistema, bez obzira na uređaj koji koristiš.

USB 3.1 generacija 1
ExFAT/ntff formating
Type C interface
Ide u kompletu sa kabl/adapterom
Novo u originalnom pakovanju
Ima mali problem sa hard diskom.Nekad ga očita,nekad ne.Da li je kod nas do povezivnaja sa računarom,kabla,ulaza ili nešto drugo zaista ne znamo.Iz tog razloga ide kao neispravan i bez prava na reklamaciji.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

beka4
beka4 (2.167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.531 pozitivna ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130675641