Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Nik Rajder Dnevnik 1-39 (komplet)

283 pregleda
7 želi ovaj predmet

Nik Rajder Dnevnik 1-39 (komplet)

Cena: 20.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Sasha32

(201)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.091 pozitivna ocena

Gornji Milanovac, Moravički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Kompletna kolekcija Nika Rajdera u izdanju Dnevnika!
Stanje stripova solidno, u oceni od 3 do 4+, prosečna ocena otprilike 4-.
Nije za zahtevne kolekcionare, ali je dobra za čitanje i neku B kolekciju.
Stripovi imaju sve stranice i korice osim što brojevi 10 i 32 nemaju samo najavni list, ali to ne smeta za čitanje.
Nema odvojenih listova, sredina drži.
U pojedinim stripovima ima tragova pisanja, uglavnom potpis, poneka fleka, cepnut list i na 7 stripova ima selotejp. Međutim, za stripove stare preko 30 godina solidno stanje.
Pogledajte slike.

NIK RAJDER 1-39 (Dnevnik): Claudio Nizzi, koji se proslavio scenarističkim radom za Texa, je 1986. godine kreirao lik Nicka Raidera, detektiva iz Odeljenja za ubistva u njujorkškoj policiji. Prva epizoda je objavljena u junu 1988. i, iako nikad nije dostizao enormne tiraže, Nik Rajder zauzima zlatnu sredinu u hijerarhiji Bonelijevih junaka. Kada govorimo o Niku Rajderu moramo naglasiti da je izdavačkoj kući Serđo Boneli Editore sve do 1988. godine falio klasičan krimi strip serijal i tada se pojavio Nik Rajder. Iako je Dnevnik početkom 1990-ih objavljivao epizode Nika Rajdera, nekako deluje da je ovaj junak na prostoru naše zemlje bio skrajnut sve dok izdavačka kuća Golconda nije počela objavljivati ovaj serijal. Nik Rajder je pravdoljubiv i optimističan čovek, u tridesetim godinama života, neumoljiv prema zločincima i uvek spreman pomoći onima kojima je njegova pomoć potrebna. Ne drhti od političkih moćnika i intriganata, štaviše ne propušta priliku da prema njima izrazi gnušanje. Rajder je zaljubljive prirode, ali i “ dobar macan” koji ne može lako da se skloni od žena i brzo završi sa nekom od njih u krevetu. Njegova desna ruka je crnac, Marvin Brown, koji neodoljivo podseća na jednog od likova iz čuvene serije “ Policajac sa Beverli Hilsa” , Aksela Folija. Njihov nadređeni je poručnik Art Rayan, iskusni policijski vuk koji je prošao mnogo toga i koji ne skriva svoje simpatije prema načinu na koji Nik rešava svoje slučajeve. Jimmy Garnett je tipičan primer tzv. "kancelarijskog detektiva" jer je zadužen za prikupljanje informacija i rad na kompjuterima, i često je predmet šala i podsmeha. Važni likovi su i kapetan Philipp "Ćao draga" Vance, šef Odeljenja za ubistva koji ne odobrava Nikove metode i često dolazi u sukob s njim, kao i Alfie, simpatični patuljak koji predstavlja glavnog Nikovog doušnika i njegovu vezu sa podzemljem.
Kako u svakom serijalu mora biti i ženskih likova, ističu se likovi Nikove verenice Violet McGraw, poznate novinarke, kao i Mary Ford, detektivke sa kojom je Nik nekoliko puta imao strastvenu romansu.

Izdavačka kuća “Golkonda” je 2. avgusta 2022. u novom LMS nastavila ovu ediciju od 40. broja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

ZAMOLIO BIH SVE CENJENE KUPCE DA SE PRIDRŽAVAJU PRAVILA LIMUNDA I KUPINDA U VEZI SA PLAĆANJEM.
AKO NE MOŽETE DA ISPOŠTUJETE PRAVILA, MOLIM VAS DA NE LICITIRATE. MOLIM LIMUNDO I KUPINDO TIM DA ZAŠTITE KOREKTNE ČLANOVE OVIH SAJTOVA! HVALA!

Predmet/e šaljem nakon izvršene uplate na moj tekući račun.

Troškove poštarine snosi kupac.

Kupovinom više predmeta štedite na poštarini.

Pogledajte moje ostale predmete.

NE ŠALJEM POUZEĆEM, OBIČNOM TISKOVINOM I NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO, zato molim sve kupce iz inostranstva da daju ponudu jedino ako imaju nekoga u Srbiji na čiju adresu mogu da pošaljem predmet!
NE ODGOVARAM ZA OŠTEĆENJA NASTALA U TRANSPORTU, ALI ĆU SVOJIM PAKOVANJEM PREDMETA UČINITI SVE DA DO TOGA NE DOĐE! U slučaju besplatne dostave, šaljem isključivo preporučeno.

Očekujem od kupca da se posle kupovine prvi javi radi dogovora oko preuzimanja i slanja predmeta. Isto i ja činim ako sam kupac. Ukoliko je došlo do nekog nesporazuma možemo sve rešiti na lep način bez davanja negativnih ocena.

Lično preuzimanje je direktno na mojoj adresi.

Molim da me kontaktirate preko LIMUNDO - KUPINDO PORUKAMA, a ne mobilnim telefonom jer nema traga o komunikaciji na taj način.

PREDMETI SE PRODAJU U STANJU PRIKAZANOM NA SLIKAMA, ako niste sigurni u zadovoljavajući kvalitet NE LICITIRAJTE već pitajte sve što vas zanima. Rado ću i uvek odgovoriti na vaša pitanja.
________________________________________________________________________________________________________
UKOLIKO NISTE ČLAN LIMUNDA, A ŽELITE DA KUPITE OVAJ PREDMET KLIKNITE NA LINK ISPOD I REGISTRUJTE SE BRZO I LAKO:

https://www.limundo.com/ref/Sasha32

Prodavac

Sasha32 (201)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.091 pozitivna ocena

Gornji Milanovac, Moravički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123120933