Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

drustvena igra bas celik magica alea

76 pregleda
2 želi ovaj predmet

drustvena igra bas celik magica alea

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 13.04.2024. u 17:25

Kupljen za: 999 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Milan2468

(985)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.711 pozitivna ocena

Beograd-Grocka, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Detaljan opis artikla


Bas-Celik©, je prva avanturisticka igra na tabli, zasnovana na obicajima, verovanjima i mitologiji srpskog naroda i slovenskih naroda uopšte

Tradicija koja je zaboravljena, ozivljava pred vasim ocima i uvlaci vas u fantasticnu avanturu. Dogadjaji u koje cete, tokom igre, biti ukljuceni zavisice, u najvecoj meri, od vas, ali i od vasih suigraca. Ova igra zahteva da razmisljate, da razvijate strategiju, ali i da se upustite u povlacenje poteza koji su mozda potpuno suprotni vasem karakteru jer se nalazite u svetu maste i vas izabrani lik ima svoje ciljeve.

Tokom igre, susretacete se sa raznim bicima skrivenim od danasnjeg sveta velovima zaborava, prolazicete kroz razne dogadjaje, koji ce vas mozda asocirati na price vaših predaka, trudeci se pri tom da prikupite što vise blaga sa specificnim svojstvima. Ukoliko neko od vasih suigraca ima blago koje bas vama treba, postoje nacini da ga osvojite. U igri mozete biti hrabri i upustiti se u borbu sa raznim bicima i suigracima, ili uvideti da je pametnije uteci, pregovarati ili spletkariti.

Cilj igre je da se pobedi Bas-Celik i da se njegovo srce odnese u jedan od zamkova na tabli. Do Bac-Celika ne samo da je veoma tesko dopreti i savladati ga, vec se uz to treba suprotstaviti i svim ostalim igracima koji pokusavaju na razne nacine da vas sprece da ispunite taj krajnji cilj. Onaj ko na kraju igre odnese u zamak srce Bas-Celika postaje car svih svetova.

Bac-Celik se moze igrati u osnovnoj ili u naprednoj varijanti. Za pocetak preporucujemo osnovnu, a posle odredjenog vremena i iskustva mozete preci i na naprednu varijantu igre.

Igra se sastoji od table (50x50 cm) na kojoj ce se odvijati, kompleta cudnih kocka koje cete koristiti za donosenje odluka i odredjivanje ishoda raznih situacija, figurica koje predstavljaju vase liko

Uslovi prodaje prodavca

Za kupce koji preuzimaju licno mozete na adresu koju dobijete u podatcima ili u moje radno vreme kod Cvetkove pijace uz predhodni dogovor

Prodavac

Milan2468 (985)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.711 pozitivna ocena

Beograd-Grocka, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132820725