Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Alarm za motorcikli,bickili-brava,alarmni sistem 110db

47 pregleda
2 želi ovaj predmet

Alarm za motorcikli,bickili-brava,alarmni sistem 110db

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

Brava za motocikl: Ova brava motora ugrađena u senzore za šok je sposobna da detektuje vibracije i pokrete. Alarmni sistem od 110 db plaši potencijalni gubitak dok ste kod kuće ili parkirate napolju, zgodan za bicikliste kada parkiraju na otvorenom ili kod kuće. Zaključavanje jednim dodirom: Zaključajte kočnicu jednim dodirom bez ključa. Pritisnite dugme za zaključavanje alarma motocikla da biste započeli operaciju zaključavanja, a 5 sekundi kasnije začuće se "bip" koji označava da je alarm ispravno aktiviran. Koristite ključ da otključate alarm. Kompaktna veličina je veoma praktična. Vrhunski kvalitet: Gbivbe disk brava je napravljena od legure aluminijuma, koja je visokog kvaliteta i izdržljiva. Ne samo da je vodootporan, već je i otporan na visoke temperature i hladnoću, što ga čini pogodnijim za promenljivu spoljašnju klimu. Sa dodatnom opremom za motocikle: Visokobezbedna brava za motocikl uključuje kabl za podsetnik od 1,5 m, upadljiva narandžasta boja vas podseća da uklonite bravu sa diskom pre vožnje. Ključevi za rastavljanje brave i dolaze sa torbicom za nošenje za lako nošenje i skladištenje. Široka primena: motocikl sa disk bravom odgovara različitim vozilima sa disk kočnicama do 7 mm sa rupama, kao što su motocikli, mopedi, jahte, skuteri, brdski bicikli, e-bicikli.

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130101873