Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sprej za izbledele auto farove

168 pregleda
9 želi ovaj predmet

Sprej za izbledele auto farove

Cena: 700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

djakobovic

(171)

96,43% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

204 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Povratite sjaj žutim i zamućenim farovima potpuno sami, bez nepotrebnih troškova! Vratite farove na fabričko stanje: Vremenom farovi postaju zamućeni, požuteli, a često i matiraju, što negativno utiče na vožnju u noćnim uslovima i narušava izgled automobila. Odlazak u servis i čekanje na majstora je skupo i traje satima. Ultra brzo, jeftino i jednostavno rešenje je sada tu! Uštedite i do 5.700 din: Ne pristajte na plaćanje skupih troškova servisa. Zbog saobraćajnih uslova u Srbiji, posao servisera je procvetao i cene su drastično skočile Sprečite skuplje probleme: Ukoliko se ne popravi, zamućenost farova može se proširiti tako da u nekom trenutku reparacija više nije moguća Ulepšajte izgled auta: Zapremina spreja je izdašna, tako da ga možete i podeliti sa komšijom ili prijateljem, ali i čuvati za sebe i doterati svoj auto Ne morate imati tehničko znanje ili imati iskustvo sa poliranjem! Najlakše rešenje je da se farovi potpuno zamene, ali to je naravno i najskuplje. Sada postoji rešenje koji može napraviti besprekoran rezultat uz minimalno truda! Izuzetno laka upotreba: Dovoljno je primeniti sprej ravnomerno, sa vrha ka dnu, na zamućeni far. Sačekajte 5 minuta i efekat je postignut. Tehnika HB Lens laka: Namenjen je evropskom tržištu i prolazi najstrožije standarde. Popravak obavite u svom dvorištu ili na parkingu, bez posebnih alata i čekanja. Sve što vam treba se nalazi u pakovanju! Zapremina: 200 ml Boja: providna Kako se koristi? Dovoljno je primeniti sprej ravnomerno, sa vrha ka dnu, na zamućeni far. Sačekajte 5 minuta i efekat je postignut.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje D Express, Lično preuzimanje

Za sve nejasnoce i pitanja vam stojim na raspolaganju u toku licitacije.Za ostecenja nastala u transportu putem kurirskih sluzbi ne odgovaram.

Prodavac

djakobovic (171)

96,43% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

204 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128932485