Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Alu-felne kvalitetne, originalne i moderne 5x1008Jx17H2

170 pregleda
1 želi ovaj predmet

Alu-felne kvalitetne, originalne i moderne 5x1008Jx17H2

Trenutna ponuda: 32.000 RSD

32.000 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

5 dana, 20 sati 05.05.2024. u 10:21 0 ponuda

Cena: 32.050 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BenedettiMario

(55)

66,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

63 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač ORIGINALNE IZ HOLANDIJE
  • Raspon rupa 5x100
  • Tip Aluminijumske felne
  • Prečnik 17

Aluminijumske felne veoma kvalitetne i moderne 5x100 oznaka 8Jx17H2. Felne nisu lomljene, varene niti farbane, imaju malo oštećenja. Na felnama se nalaze tri iste veoma kvalitetne gume sve sezone 205( R17 93W izuzetno kvalitetne i očuvane sa veoma dobrom i dubokom sarom na sebi. Koristio sam ih samo 4 meseci. Sve četiri felne kao i gume su u odličnom stanju. Cena je 300 eura za komplet od 4 felne koje su u dobrom stanju i na kojima se nalaze namontirane 3 gume 205( R17 koje su odlično očuvane.
-------- dodat opis 2024-04-24 22:22:27 --------
Aluminijumske felne veoma kvalitetne i moderne 5x100 oznaka 8Jx17H2. Pozitivan offset 7. Felne nisu lomljene, varene niti farbane, imaju malo oštećenja. Na felnama se nalaze tri iste veoma kvalitetne gume sve sezone 205( R17 93W izuzetno kvalitetne i očuvane sa veoma dobrom i dubokom sarom na sebi. Koristio sam ih samo 4 meseci. Sve četiri felne kao i gume su u odličnom stanju. Cena je 300 eura za komplet od 4 felne koje su u dobrom stanju i na kojima se nalaze namontirane 3 gume 205( R17 koje su odlično očuvane.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, BEX, City express, Lično preuzimanje

VAŽNO!!!!!!!

Dogovor isključivo preko Limundo poruka. Ko kupi plaća poštarinu.

Rok za dogovor je 2 dana , još 3 dana je određeno za uplatu izlicitiranog- kupljenog predmeta (ukoliko je naznačeno plaćanje pre slanja) i 3 dana za slanje predmeta. Ukupno 8 dana .

Budite fer kupac


Zadovoljan i fer kupac u 7 koraka.

Želite da kupite baš taj predmet!
1. Pročitajte dobro opis predmeta i vidite ponuđene načine slanja i plaćanja predmeta.
2. Razmislite da li ćete imati novca da platite u propisanom roku (5 dana od dana završetka je krajnji rok za plaćanje predmeta) ili vreme da predmet lično preuzmete u roku od 8 dana od kraja .
3. Pročitajte opis predmeta kao i načine i troškove slanja i plaćanja.
Odgovaraju vam → onda nudite. Ipak vam nešto nije jasno → prvo postavite pitanje prodavcu (opcija pitanje za prodavca se nalazi na svakoj aukciji) i sačekajte njegov odgovor. Nakon dobijanja odgovora odlučite da li ćete nuditi na aukciji.

Pobedili ste na aukciji
4. Prvi kontaktirajte prodavca (rok je 2 dana), preporučujemo da to bude putem Limundo poruka. Objasnite koji bi vam način plaćanja i isporuke najviše odgovarali, od onih koje je prodavac ponudio na aukciji. Rok za plaćanje predmeta je ukupno 5 dana od kraja .

Dogovorili ste se sa prodavcem
5. Ispoštujte do kraja dogovor. Vodite računa da se kupoprodaja do kraja obavi u propisanom roku (8 dana). Ako je nešto “iskrslo” i ne možete ispuniti svoju stranu dogovora, odmah obavestite prodavca o tome i objasnite razloge zbog kojih morate odložiti kupopoprodaju.

Predmet je stigao!
6. Kada otvorite paket pregledajte predmet i utvrdite da li je u stanju koje je opisano na aukciji. Sve je u redu → javite članu da je stigao predmet ili ga samo ocenite pozitivno.
Predmet nije u stanju koje je opisano → Kontakitrajte prodavca i objasnite mu da predmet ne odgovara opisu. Detaljno opišite šta nije u redu i ukoliko su vidljiva oštećenja slikajte predmet.
Obavestite prodavca da ste spremni da vratite predmet, a da on vama vrati novac. Detaljnije uputstvo za rešavanje ovakvog nesporazuma nalazi se na strani:
http://www./Pomoc/Put-do-resenja-nesporazuma/638#2

Ocenite člana
7. Sve je u redu sa predmetom → odmah ocenite prodavca. Nemojte ocenjivati negativno prodavca dok ne pokušate da rešite problem.

Prodavac

BenedettiMario (55)

66,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

63 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132050621