Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ŠEŠIR UNIKAT KAPA RUČNI RAD BUCKET HAT

263 pregleda
7 želi ovaj predmet

ŠEŠIR UNIKAT KAPA RUČNI RAD BUCKET HAT

Cena: 2.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Moderan šešir rađen od 100% akrilne vunice u crnoj boji - dupla nit , tako da je topao. Protkan je ukrasnom plišanom vunicom u duginim bojama koja je korišćena i za zavrnicu oboda šešira čime je postignuta čvrstoća koja omogućava da obod savijete i namestite onako kako vama odgovara. Kombinacija je mnoštvo a sve zavisi od vaše mašte , raspoloženja , prilike.....Dimenzije su (moram naglasiti približne jer je teško izvršiti precizno merenje a kako će šešir stajati zavisi I od oblika glave ) dubina šešira 20 cm( mereno sa spoljašnje strane od vrha do mesta gde se postepeno širi u obod ) , unutrašnji obim je 55 cm što odgovara veličini S ( tabela veličina prikazana na slici ) nije za obim glave koji prelazi 56 cm jer onda šešir neće stajati onako kako bi trebao ondnosno gubi svoju formu. Ne preporučuje se nošenje po kiši.
Kupovinom još jedne kape ostvarujete popust od 5%. ( uz prethodni dogovor )
Što se tiče održvanja bez problema je periv u vešmašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod. Nikako ga nemojte sušiti okačenog ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Može se sušiti u mašini. Preporuka je da koristite tečni prašk a ukoliko niste u mogućnosti da se šešir pere sam u veš mašini, onda ga bar okrenite na naličje ali nikako ga nemojte prati sa odevnim predmetima koji imaju dugmad , patent zatvarače itd ,da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 117845805