Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ŠEŠIR UNIKAT KAPA RUČNI RAD BUCKET HAT

755 pregleda
9 želi ovaj predmet

ŠEŠIR UNIKAT KAPA RUČNI RAD BUCKET HAT

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Rađen je je tehnikom heklanja ,kombinacijom šest boja u četvorostrukoj niti isprepletane u jedinstveni splet. Boje nisu intenzivne tako da je postignuta svedena varijanta koja rezultira lako kombinovanje odevnih stilova . Sastav: akril 80%, vuna 10%, pamuk 10% ( uz pridržavanje uputstva o održavanju proizvod neće izgubiti formu ) Kao završni detalj dodata je pamučna bela traka , obmotana više puta i belo dugme. Ukras je fiksiran odnosno ne može da se ukloni ( sem ako vlasnik odluči da makazama preseče traku). Čvrste je forme pa obod možete namestiti po svojoj želji.
Ono što želim da istaknem za ovaj oblik šešira, jeste to da ne pokriva uši, jednostavno takav je model ali kapa nije hladna zbog debljine ….mada opet sve zavisi od toga koliko je ko zimljiv.
Dimenzije su (moram naglasiti približne jer je teško izvršiti precizno merenje a kako će šešir stajati zavisi I od oblika glave ) dubina je 19 cm ( mereno od vrha do mesta gde se postepeno širi u obod ), unutrašnji obim je 56 cm što odgovara veličini M ( tabela veličina prikazana na slici ) nije za obim glave koji prelazi 57 cm jer onda neće stajati onako kako bi trebao ondnosno gubi svoju formu. Nije pogodan za ekstremno vetrovito vreme I ne preporučuje se nošenje po kiši.
Ženski model.
Kupovinom još jedne kape ostvarujete popust od 10%. - uz prethodni dogovor.
Što se tiče održavanja bez problema je periv u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod. Nikako okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Može se sušiti u mašini , preporuka je da koristite tečni prašk a nikako ga nemojte prati sa odevnim predmetima koji imaju dugmad , patent zatvarače itd da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107084689