Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ŠEŠIR UNIKAT KAPA RUČNI RAD BUCKET HAT+POKLON

133 pregleda
2 želi ovaj predmet

ŠEŠIR UNIKAT KAPA RUČNI RAD BUCKET HAT+POKLON

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

BUCKET HAT -šeširići izuzetno popularni i toliko simpatični a oblik pogodan za svaku priliku . U pitanju je tehnika heklanja I kombinacija više jednobojne vunice isprepletane u jedinstveni splet boja koji ne može da se ponovi pa je samim tim u pitanju unikat. Veselih je boja koje se prelivaju jedna u drugu i definitivno razbijaju zimsko sivilo I onaj ko je bude nosio zasigurno će biti primećen. Sastav: akril , vuna , moher...nema šta nema u različitim procentima ( uz pridržavanje uputstva o održavanju proizvod neće izgubiti formu )Kombinacija za nošenje je mnogo . Ono što želim da istaknem za ovaj oblik šešira, jeste to da ne pokriva uši, jednostavno takav je model ali kapa nije hladna zbog četvorostruke niti ….mada opet sve zavisi od toga koliko je ko zimljiv. Šeširić je krute forme i kako ga namestite tako će stajati.
Dimenzije su (moram naglasiti približne jer je teško izvršiti precizno merenje a kako će šešir stajati zavisi I od oblika glave ) dubina je 18 cm ( mereno od vrha do mesta gde se postepeno širi u obod ), unutrašnji obim je 57 cm što odgovara veličini M ( tabela veličina prikazana na slici ) nije za obim glave koji prelazi 59 cm jer onda neće stajati onako kako bi trebao ondnosno gubi svoju formu. Nije pogodan za ekstremno vetrovito vreme I ne preporučuje se nošenje po kiši.
Unisex model.
Što se tiče održavanja bez problema je periv u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod. Nikako okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Mogu se sušiti u mašini , preporuka je da koristite tečni prašk a ukoliko niste u mogućnosti da se pere sam onda ga bar okrenite na naličje i nikako ga nemojte prati sa odevnim predmetima koji imaju dugmad , patent zatvarače itd da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti. Ako se ne suši u mašini onda je treba postaviti kao na slici.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118219341