Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA ,ŠAL, RUČNI RAD ,SET KAPA I ŠAL

119 pregleda
1 želi ovaj predmet

KAPA ,ŠAL, RUČNI RAD ,SET KAPA I ŠAL

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prodaje se kao set po ceni od 2.000,00rsd ali može i pojedinačno uz prethodni dogovor. Kapa je rađena tehnikom heklanja od ljubičaste akrilne vunice -dupla nit, Vrh kape je ukrašen sa tri simpatične bombice od iste vunice od koje je rađen i šal , što ih povezuje I čini set-om. Šal je štrikan od predivne i izuzetno mekane akrilne vunice . Kapa je veličine M-L . Šal je širine 20 cm a dužine 1.80 cm.

Što se tiče održavanja set se može prati u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod, izbegavajte sušenje u masini ili okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Takođe preporuka je da koristite tečni prašak i ukoliko niste u mogućnosti da se set pere sam u veš mašini onda izbegavajte pranje sa stvarima koje imaju na sebi dugmad , rajsfešlus itd, da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118220477