Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA, RUČNI RAD, HEKLANA KAPA, ZIMSKA KAPA, ŠEŠIR

436 pregleda
7 želi ovaj predmet

KAPA, RUČNI RAD, HEKLANA KAPA, ZIMSKA KAPA, ŠEŠIR

Cena: 2.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Damski šešir rađen od 100% akrilne vunice sa ogromnim cvetom koji mu daje upečatljiv izraz. Šešir je rađen tehnikom heklanja u pitanju je dupla nit vunice crne boje , koja je akrilnog sastava ali je obod šešira završen kombinacijom crne akrilne vunice i belog pamučnog konca čime je postignuta čvrstina oboda i omogućeno formiranje izgleda prilikom nošenja. Cvet je urađen istom kombinacijom crnog akrila I belog pamuka , takođe I traka koja je sastavni deo ukrasa . U sredini cveta su tri biserne perlice ( pvc ) koje doprinose elegantnom izgledu šešira. Može se nositi I bez cveta koji je u stvari broš i nosiv kao modni detalj na drugim stvarima ( šal , ešarpa , stola , rever kaputa , druga kapa ). Kombinacija je mnoštvo a sve zavisi od vaše mašte , raspoloženja , prilike...... Šešir se lako kombinuje pa samim tim se postižu razne varijante kao na primer casual uz texas odevnu kombinaciju....može biti sexy varijanta uz crnu kožnu jaknu ili mantil ….damska varijanta uz kaput ili bundicu. Dakle sve zavisi od vas , kako se u tom trenutku osećate, povodom kojeg događaja ga nosite itd. Dimenzije su (moram naglasiti približne jer je teško izvršiti precizno merenje a kako će šešir stajati zavisi I od oblika glave ) dubina šešira 19 cm( mereno sa spoljašnje strane od vrha do mesta gde se postepeno širi u obod ) , unutrašnji obim je 55 cm što odgovara veličini S ( tabela veličina prikazana na slici ) nije za obim glave koji prelazi 55 cm jer onda šešir neće stajati onako kako bi trebao ondnosno gubi svoju formu. Nije pogodan za ekstremno vetrovito vreme I ne preporučuje se nošenje po kiši.
Kupovinom još jedne kape ostvarujete popust od 15%. ( UZ PRETHODNI KONTAKT I DOGOVOR )
Što se tiče održavanja bez problema je periv u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod. Nikako ga nemojte sušiti okačenog ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Može se sušiti u mašini. Preporuka je da koristite tečni prašak a ukoliko niste u mogućnosti da se šešir pere sam u veš mašini, onda ga bar okrenite na naličje ali nikako ga nemojte prati sa odevnim predmetima koji imaju dugmad , patent zatvarače itd ,da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti. Cvet je periv u veš mašini po istom principu.Na slici je prikazan položaj sušenja na ravnoj podlozi.















.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 117781145