Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA RUČNI RAD HEKLANA KAPA BERETKA

159 pregleda
3 želi ovaj predmet

KAPA RUČNI RAD HEKLANA KAPA BERETKA

Cena: 800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Heklana beretka sirovinskog sastava 100% akril rađena tehnikom heklanja od dve niti različitih boja: ljubičaste i srebrne . Kapa je donekle rastegljiva ( heklane stvari se manje tegle od štrikanih ) . U pitanju je eksperimentalni model koji više neće biti ponavljan ( zbog vremena potrebnog za izradu kape i detalja koji su posebno heklani pa prišivani ) samim tim beretka je unikat. Nije čvrste forme-mekana je i pada , zato ima onaj “viseći momenat - slouchy” koji se inače postiže radom deblje heklice pa je prizvod samim tim i rupičastiji. Nije pogodna za jako vetrovito vreme -ali to sve zavisi od stepena zimogroživosti. Ukras je ono što je unikat na samoj kapi ,6 srebrnih cvetića i jedan ljubičasti koji je centralni sa biserčićima u sredini . 7 srebrni cvetić je broš koji može biti na samoj kapi ali može vam poslužiti i da prikačite šal, ešarpu , maramu, stolu......Prečnik beretke je 30cm u pitanju je M veličina odnosno za obim glave koji ne prelazi 59 cm .
Što se tiče održavanja bez problema je periva u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod, izbegavajte sušenje u masini ili okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Takođe preporuka je da koristite tečni prašak i ukoliko niste u mogućnosti da se kapa pere sama u veš mašini onda je bar okrenite na naličje da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118092013