Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA, KAPULJAČA, HOODIE, DEČJA KAPA

268 pregleda
2 želi ovaj predmet

KAPA, KAPULJAČA, HOODIE, DEČJA KAPA

Cena: 700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Unikatna kapa-kapuljača popularno zvana HOODIE koju obično nose teenage-eri ....ali...zašto ne i neka klinceza koja će u ovme svakako biti primećena i biti "cool". Kapa je rađena od nove vunice sirovinskog sastava 100% akril tehnikom heklanja. Boje su siva , ljubičasta i roze. Sa strane je ukrašena sa pon-pon pufnicama i naravno tu su visuljci , dredovi , kićanke, kako kod ih zvali ono što kapi daje upečatljiv izraz. U pitanju je veličina za devojčicu do 4 godine, dimenzije su sledeće: 50 cm ima u delu koji ide preko glave odnosno od visuljaka sa jedne do druge strane, visina kape od početka do vrha je 30cm ( prilikom nošenja vrh ima čvrstinu formu i može stajati ali ga isto tako možete presaviti nadole )visuljci su 40cm dugački . Zbog načina na koji se nosi kapa NIJE pogodna za izuzetno hladno i vetrovito vreme,,,,,,,dakle jesen , proleće i blaga zima....kapa je fazonskog karaktera .
Što se tiče održavanja bez problema je periva u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod, izbegavajte sušenje u masini ili okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine dok je predmet mokar pa vremenom gube formu ). Kapa se prodaje bez predmeta koji su poslužili kao dekoracija.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107115613